Ворог здійснив цілеспрямований масований обстріл цивільних інфраструктурних об’єктів “Укрзалізниці” в Дніпрі та області

Дніпро вокзал

У ніч на 19 квітня російські терористи здійснили чергову масовану ракетну атаку. Під удар потрапили цивільні інфраструктурні об’єкти “Укрзалізниці” в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників. Роботу вокзалу у Дніпрі призупиняли. Деякі поїзди суттєво затримуються.

Про це КВ стало відомо з повідомлення пресслужби АТ “Укрзалізниця”.

Як повідомили у компанії, ворог цілеспрямовано обстріляв цивільні інфраструктурні об’єкти “Укрзалізниці” в Дніпрі та області. Є поранені серед залізничників, їм надається медична допомога. На пошкоджених об’єктах працюють рятувальники, інформація про загиблих уточнюється. 

Через ракетний обстріл робота вокзалу станції Дніпро була призупинена. Поїзди далекого сполучення та приміські не курсували до станції Дніпро, а кінцевими зупинками тимчасов стали Нижньодніпровськ та Горяїнове.

Пізніше роботу вокзалу було відновлено.

Згідно з повідомленням, суттєво затримуються наступні поїзди: 

  • №38 Київ – Запоріжжя;
  • №733 Дніпро – Київ;
  • №5/215 Чернівці – Запоріжжя (затримка до пів години).

Зазначається, що пасажирам, які не змогли потрапити на свій рейс через обстріл, залізничники знайдуть місця в інших поїздах потрібного напрямку впродовж доби: посадка можлива по квиткам на попередній рейс.

Раніше КВ повідомляла, що внаслідок ракетного удару по Дніпру зруйновано житловий будинок та  два інфраструктурні об’єкти. Попередньо відомо про 2 загиблих та 16 поранених. Рятувальні роботи тривають.

Читайте: Унаслідок ракетного удару по Дніпру щонайменше дві людини загинули, десятки постраждалих

У результаті російської терористичної атаки в ніч на 19 квітня у Синельниківському районі Дніпропетровщини загинуло 6людй, серед якихдвоє дітей, 6 та 8 років. Пошкоджено більше десятка приватних будинків, розбір завалів та рятувальна операція тривають.

Читайте: На Дніпропетровщині російська терористична атака вбила 6 людей, серед них двоє дітей

Фото: wikimedia.org

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4