Виробник спецтехніки з Київщини, група компаній TDC, заявила про відкриття нових філій по Україні

Виробник спецтехніки з Київщини, група компаній TDC, заявила про відкриття нових філій по Україні

Група компаній TDC: український виробник спецтехніки зі столичного регіону заявляє про наміри розширити присутність по країні. Компанія вже має шість філій в Україні, окрім власного виробництва, пропонує клієнтам придбати спецтехніку від більше ніж 30 всесвітніх брендів.

Промо

Про це КВ повідомили у пресслужбі компанії.

“Компанія виготовляє різноманітну спецтехніку, включаючи: міні навантажувачі, екскаватори-навантажувачі, телескопічні навантажувачі, фронтальні навантажувачі, навісне обладнання для спецтехніки, автогрейдери, дорожні косарки, бульдозери, трактори. Окрім власного виробництва, ми пропонуємо клієнтам придбати спецтехніку від більше тридцяти всесвітніх брендів. Група компаній TDC має шість філій по Україні та в найближчому майбутньому планує відкривати ще, адже це дозволяє забезпечити клієнтів з усіх областей обслуговуванням у найкоротші терміни. Компанія має 24 мобільні ремонтні бригади, які виїжджають на фактичне місце знаходження техніки для виконання діагностики та усунення несправностей”, – йдеться у повідомленні.

Також повідомляється, що збільшення потужності виробництва відбувається на постійній основі. 

“Компанія постійно інвестує у нові технології та модернізацію виробництва задля покращення якості спецтехніки. Попит на дану продукцію є у широкому колі державних і приватних бізнесів та підприємств України, які є нашими постійними клієнтами. Так, серед них – комунальні підприємства – Комунальне підприємство болградської міської ради Горводоканал, КП “Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд м.Київ”, КП Броварської міської ради київської області “Бровари-благоустрій”, агропромисловий комплекс – ПАТ МХП, Агропромисловий холдинг “Астарта-Київ”, ТОВ «EРIДОН Тех», серед рітейлу – «Епіцентр» +. — додали в компанії. 

Виробник спецтехніки з Київщини, група компаній TDC, заявила про відкриття нових філій по Україні

Також у перелік клієнтів включені Філія “УГВ-сервіс” АТ “Укргазвидобування”, ТОВ “Оператор газотранспортної системи України”, “Укрзалізниця”, металургійний комбінат “Запоріжсталь”, АТ Нікопольський завод феросплавів; ТОВ “Мало-Кохнівський кар’єр”, ТОВ “Демидівський граніт”, ТОВ “Омелянівський кар’єр” (ПБГ “Ковальська”), ПрАТ “ТНК “Граніт” (ПБГ “Ковальська”), ПАТ “Гайворонський спеціалізований кар’єр”, ПрАТ “Запорізьке кар’єроуправління”, ТОВ “Мокрянський кам’яний кар’єр №3”, АТ “Кременчуцьке кар’єроуправління “Кварц”, ТОВ “Технобуд” (Група “Технобуд”), ТОВ “Діорит” та багато інших. 

Група компаній TDC — це українське підприємство, що розташоване на Київщині. Спеціалізується на виробництві спецтехніки, засноване у 1999 році і з того часу пройшло шлях від невеликого бізнесу з продажу запчастин до великої групи компаній з власним виробництвом техніки.

Розповідаючи про історію TDC, засновники згадують, що починали  із кооперації 4-х підприємців, які організували продаж запчастин на спецтехніку. Наразі компанія займається виробництвом власної спецтехніки, ремонтом техніки, продаж деталей та запасних частин. 

“Важливим етапом розвитку для нас стала реформа децентралізації у 2014 році, яка надала можливість місцевим громадам отримувати фінансування та закуповувати нову техніку, а підприємству — розширити свою діяльність та отримати нових клієнтів”, – згадують у компанії.

Довідка: Група компаній TDC пропонує: 

  • якісну спецтехніку українського виробництва по доступній ціні;
  • широкий вибір техніки та навісного обладнання власного виробництва;
  • гарантію, що захищає покупку на визначений термін, а також включає ремонт та заміну деталей в разі необхідності;
  • сервісне обслуговування та ремонт спецтехніки не лише власного виробництва, а й інших виробників.

Виробник спецтехніки з Київщини, група компаній TDC, заявила про відкриття нових філій по Україні

Виробник спецтехніки з Київщини, група компаній TDC, заявила про відкриття нових філій по Україні

“Шлях розвитку групи компаній TDC був сповнений викликів і досягнень. Згодом Ви дізнаєтесь, як в умовах війни працює компанія, з якими проблемами стикається та як їх долає”, — резюмували в TDC.

Фото: пресслужба TDC

КиївВлада

Вероніка Злацька

 

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачала Ташань
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачала Ташань
09:00 В липні поточного року село Ташань Бориспільського району Київщини провело через Prozorro договорів на 1,9 млн гривень. Замовляли паливо, безпілотники, мультимедійне обладнання для…
Під захистом: на Київщині створили нові об'єкти природно-заповідного фонду
Під захистом: на Київщині створили нові об’єкти природно-заповідного фонду
09:00 Київська обласна рада підтримала створення нових ботанічних пам’яток природи місцевого значення, – двох в ДП “Клавдіївська ЛДНС” і однієї в Дівичківській громаді. Це,…
Оточення Юрушева добивається права на висотну забудову у Солом'янському районі столиці
Оточення Юрушева добивається права на висотну забудову у Солом’янському районі столиці
09:00 ТОВ “ВКФ “Сервісшина” продовжує судові спори за право зводити висотний ЖК на вул. Мокрій, 14-А. Після того, як цій компанії вдалося “через служителів…
Banner
QlU7mDx4