Ярослав Добрянський привітав Макарівський медичний коледж з 65-річчям, – “За Майбутнє”

Ярослав Добрянський привітав Макарівський медичний коледж з 65-річчям, - “За Майбутнє”

Макарівський медичний фаховий коледж що на Київщині святкує своє 65-річчя. Привітати колектив закладу з ювілеєм завітав перший заступник голови Київської обласної ради від партії “За Майбутнє” Ярослав Добрянський.


Про це KV дізналася з повідомлення на сторінці політичної партії “За Майбутнє” в соцмережі.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


 “Перед візитом до вас я зайшов на спеціалізований сайт і почитав коментарі про ваш коледж. Я був приємно вражений. Із величезної кількості коментарів я не побачив жодного негативного. У цих відгуках були щирість і повага, і це найвища оцінка фаховості працівників і викладачів коледжу. Дякую викладачам закладу і бажаю, щоб вдячність студентів давала вам наснаги на майбутню працю. А студентам хочу побажати, щоб їхні мрії збувалися”, – сказав Добрянський під час зустрічі.


Голова Макарівської громади від партії “За Майбутнє” Вадим Токар, у свою чергу, наголосив, що тут створюють умови не лише для навчання.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


“Ми створюємо умови для того, щоб наші випускники залишалися працювати у громаді, у наших місцевих медзакладах. Тому ми, безумовно, зацікавлені, щоб коледж пропонував студентам якісну освіту саме тут, у нашій громаді, а після того громада пропонувала молодим спеціалістам якісні робочі місця. Разом, спільними зусиллями, продовжуємо формувати позитивний мікроклімат, який сприятиме молодим людям у працевлаштуванні і буде основою якісного життя у громаді загалом”, – прокоментував подію голова громади.


Нагадаємо, як раніше писала KV, депутати Київської обласної ради (КОР) безпосередньо працюють в громадах, щоб максимально врахувати їхні потреби при підготовці обласного Бюджету-2022.


Читайте: В Київоблраді заслухали та проаналізували пропозиції до обласного бюджету на 2022 рік, – Добрянський


Фото: соціальні мережі

КиевVласть

Автор:
Вероника Злацкая
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
У Київраді збираються передати оточенню Кушніра землю під історичною будівлею “лісопильні Сніжка”
09:00 У столиці розгорається черговий скандал щодо знищення історичної забудови. Мова про будівлю “лісопильні Сніжка” на вул. Турівській, 29-а у Подільському районі, земельну ділянку…
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
Banner
QlU7mDx4