З 24 лютого «Автоспецпром» виготовив для медичної системи України майже 750 «швидких»

З 24 лютого «Автоспецпром» виготовив для медичної системи України майже 750 «швидких»

Компанія «Автоспецпром», яка є провідним виробником медичного спецтранспорту в країні, з початку повномасштабного вторгнення виготовила 745 автомобілів швидкої допомоги різних типів для системи екстреної медичної допомоги України. Отримувачами «швидких» стали комунальні медичні заклади більшості областей, приватні медичні установи, підрозділи ЗСУ та міжнародні гуманітарні організації.

Про це КВ стало відомо з пресрелізу компанії «Автоспецпром».

Зокрема, «швидкі» виробництва ТОВ «Автоспецпром» для своїх програм в Україні обрали Міжнародна організація з питань міграції ООН і Організація Червоного Хреста України. Також «Автоспецпром» регулярно виготовляє медичний спецтранспорт для ДП «Медичні закупівлі України» та в межах благодійних гуманітарних закупівель на донати та пожертви, зібрані платформою UNITED24 й іншими благодійними організаціями. Серед тих, хто збирав кошти на «швидкі» для української системи ЕМД – Vodafone, Епіцентр, Uber, гурт U2 та сотні інших відомих підприємств та відомих осіб.

Протягом 2024 року компанія передала замовникам 80 автомобілів. Здебільшого нові машини відповідають типам В та С та призначені для обласних центрів екстреної медицини та медицини катастроф. Такі закупівлі відбуваються відповідно до настанов Міністерства охорони здоров’я України та «Медичних закупівель України». 

Відзначимо, що зараз «Автоспецпром» виготовляє 21 автомобіль швидкої допомоги на замовлення військової частини 3078 Національної гвардії України. 15 з них вже передані військовим, ще 6 – повинні поставити найближчим часом. Ці «швидкі» типу А на повнопривідному шасі Citroen Jumper можуть використовуватись як для потреб санітарних служб, так і в якості медично-евакуаційного транспорту.

Займаючи лідерські позиції на українському ринку, ТОВ «Автоспецпром» прагне забезпечувати медичних працівників якісною, ефективною та надійною технікою, а пацієнтів – безпечними та комфортними умовами госпіталізації. Компанія закуповує обладнання лише у сертифікованих виробників, а офіційним партнером-постачальником автомобільних шасі є корпорація Stellantis – один з найбільших автовиробників у світі та власник брендів Peugeot, Citroen, Fiat, Opel й інших. Нещодавно підприємство також отримало статус партнера від японської корпорації Toyota.

Встановлюючи високу планку якості медичного транспорту і водночас традиційно пропонуючи найнижчі ціни для замовників, «Автоспецпром» сподівається надихнути інших учасників ринку на пошук нових рішень та можливостей для швидкого забезпечення потреб пацієнтів в Україні. Компанія підтримує і вітає відкриту конкуренцію, оскільки вона є рушійною силою для підвищення якості товарів та послуг, що є особливо важливим у сфері охорони здоров’я.

“На жаль, не всі учасники ринку поділяють це бачення. Команда ТОВ «Автоспецпром» регулярно фіксує спроби інформаційних атак на компанію та тиску на її клієнтів за допомогою замовних публікацій. Ці матеріали не містять фактів і спираються на хибні оціночні судження, а також посилаються на відверто фейкові матеріали. У зв’язку з цим компанія користується нагодою наголосити, що за весь час роботи жодному її керівнику не було висунуто жодних звинувачень у незаконній діяльності”, – йдеться у повідомленні. 

«Автоспецпром» закликає колег та конкурентів дотримуватись правил доброчесного ведення бізнесу та спрямовувати зусилля на підтримку економіки України, громадського здоров’я та національної безпеки в умовах війни.

Довідково 

ТОВ «Автоспецпром» розпочало свою діяльність у 2012 році й сьогодні є провідним виробником автомобілів екстреної (швидкої) допомоги у країні й головним постачальником медичного автотранспорту для державних і приватних медичних установ України. У 2020 році компанія отримала сертифікат відповідності від міжнародного автогіганта Stellantis NV, ставши першим українським виробником «швидких», який отримав документ такого рівня. У 2023 році сертифікат було підтверджено та продовжено.

Автомобілі швидкої допомоги виробляються у типах А1, А2, В і С на шасі Citroen, Peugeot, Mercedes і Toyota. Контроль якості продукції ведеться відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 13485 (Менеджмент якості для медичних приладів).

КиївВлада

Олексій Вєтров

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
Гроші для чиновників: у КМДА відзвітувалися про виконання бюджету міста у першому півріччі 2024 року
09:00 Столична влада відзвітувалася про виконання у першій половині поточного року бюджету міста-2024 та Програми економічного та соціального розвитку (ПЕСР). Ситуація така, що дохідна…
Banner
QlU7mDx4