З Одеської ОДА звільнили проросійських працівників

З Одеської ОДА звільнили проросійських працівників

Розпорядженням голови Одеської обласної державної адміністрації Максима Марченка було звільнено двох проросійських працівників- заступницю по соціальній і гуманітарній роботі Світлану Фабрикант (на фото праворуч) та голову гуманітарного штабу Дмитра Антіпова (на фотоліворуч).


Про це KVстало відомо з публікації у Facebook консультанта ВРУ на громадських засадах Павла Поламарчука. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


За словами Поламарчука, звільнена Світлана Фабрикант, яка раніше належала фракції “Партія Регіонів”, давно і добре відома в Одесі своїми проросійськими гуманітарними поглядами. 


“За останні два тижні було повністю провалено роботу із забезпечення соціальних виплат, але очолено роботу з дерибану гуманітарних потоків в інтересах деяких дуже відомих у Одесі бенефіціарів та свій власний карман через сумновідомий  “благодійний” фонд Ассоль”,- заявив Поламарчук.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


Також було звільнено голову гуманітарного штабу Дмитра Антіпова. У пості сказано, що він також “злочинно саботував роботу з ефективного збору та логістики волонтерки”.


“В умовах війни його дії (наприклад, тільки мені епізодично відомо, що декілька фур не могли виїхати з Румунії/Молдови до Одеси тільки тому, що Одеська ОДА 5 діб (!!) не спромоглася видати відповідні довідки водіям; також, заявки на гуманітарку подекуди нагадували набори продукції для ліквідного перепродажу, а не списки  нагальної критичної необхідності тощо) інакшим словом, ніж злочин, охарактеризувати не можна”,- підкреслив Павло Поламарчук.


Нагадаємо, як раніше писала KV, КП “Київтеплоенерго” нараховує киянам фіктивні борги і ігнорує заяви громадян. Відповідальними за це є профільний заступник голови КМДА Петро Пантєлєєв, директор КП “Київтеплоенерго” В`ячеслав Бінд та директор Департаменту житлово-комунальної інфраструктури КМДА Дмитро Науменко. 


Читайте: Персонал ЧАЕС відмовився від пропозиції російських окупантів провести ротацію


Фото: скріншот з відео

КиевVласть

Автор:
Анастасія Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4