З початку наступу на південному напрямку ЗСУ звільнили 169 квадратних кілометрів української землі, – Генштаб

З початку наступу на південному напрямку ЗСУ звільнили 169 квадратних кілометрів української землі, - Генштаб

Від початку контрнаступу ЗСУ звільнили 169 квадратних кілометрів української землі на Мелітопольському та Бердянському напрямках, що співмірно з площею Одеси. На Бахмутському напрямку Сили оборони повернули 24 квадратних кілометрів українських територій. 

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби Генерального штабу ЗСУ. 


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“За минулий тиждень в результаті наступальних дій на Мелітопольському та Бердянському напрямках підрозділи Збройних Сил України просунулися на понад один кілометр, що в цілому становить від часу початку наступу на цих напрямках – 8,6 кілометрів. За минулий тиждень на півдні України звільнено понад 10 кілометрів квадратних української землі”, – повідомляють в Генштабі. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також від початку наступу на Мелітопольському та Бердянському напрямках ЗСУ звільнили від російських загарбників 169 квадратних кілометрів української землі. Що приблизно співмірно з площею міста Одеса! На цих територіях тривають заходи з розмінування місцевості.


“На Бахмутському напрямку минулого тижня українські воїни звільнили від російських загарбників 4 квадратних кілометри рідної землі. Загалом звільнена площа на Бахмутському напрямку складає 24 кілометри квадратних української землі”, – додають в Генштабі. 


Нагадаємо, за минулу добу ЗСУ знищили 440 окупантів. Минулої доби на нашій землі залишилось 7 танків, 2 бойові броньовані машини, 5 артилерійських систем та 1 БПЛА.


Читайте: За минулу добу ЗСУ ліквідували 440 окупантів, – Генштаб 

Фото: Генеральний штаб ЗСУ

КиївВлада


Автор:
Павло Башинський
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4