Заступниця голови КОДА Осипенко заробила мільйон за рік

Заступниця голови КОДА Осипенко заробила мільйон за рік

Заступниця голови Київської ОДА Жанна Осипенко задекларувала майно свого чоловіка, включаючи земельні ділянки та будинок. А її власне майно складається лише з автомобіля Nissan Note. У 2023 році її загальний дохід склав понад мільйон гривень, а її чоловіка – понад пів мільйона. 

Про це КВ дізналася із декларації про майно та доходи заступниці голови Київської обласної державної адміністрації Жанни Осипенко за 2023 рік. 

У свої декларації заступниця задекларувала виключно майно чоловіка, яким вона користується безплатно. А саме чоловіку Роману Осипенко належить земельна ділянка на 764 кв.м та житловий будинок на 338,6 кв.м у Боярці. На Черкащині чоловік має ще одну ділянку на 31285 кв.м. Її майно – автівка. З 2012 року Осипенко кермує Nissan Note 2011 року випуску. 

У 2023 році Осипенко у КОДА Осипенко заробила 1 017 130 гривень, ще 26 180 гривень – за викладацьку діяльність в Боярському академліцеї “Гармонія”. Загалом її дохід склав 1 043 310 гривень.


Загальний же дохід її чоловіка – 599 575 гривень. Із них 49 тис. гривень він одержав від відчуження рухомого майна, вірогідно від продажу автівки Nissan Qasuqai 2007 року випуску, яку вона зазначала в декларації за минулий рік. Ще 11 255 гривень – дохід від надання майна в оренду та 3150 гривень ДП “Агрозапчастина” ТОВ “Агроремонт”. Працюючи в ДП “Копос Електро” він заробив 536 170 тис. гривень. Дочірнє підприємство спеціалізується на виробництві плит, листів, труб і профілів із пластмас, а належать бенефіціарам із Чеської Республіки.

 Жанна Осипенко має готівкові заощадження в розмірі 320 тис. гривень та 4 тис. доларів, ще 169952 гривень – на зарплатній картці.

Крім того, подружжя має фінансові зобов’язання з 2018 року, кожен по 15 тис. гривень за недержавне пенсійне забезпечення.

Нагадаємо, що перший заступник очільника КОВА Микола Бойко зберігає у готівці та криптовалюті близько 68,7 тисяч доларів США. Його дружина, Євгенія, також має доларові збереження – 96,5 тисяч готівкою. У той же час, за 2023 рік заступник голови задекларував понад 2,1 мільйона гривень сімейного доходу. 

Читайте:  Подружжя першого замголови КОВА Бойко зберігає у доларах та крипті більше 6,5 млн гривень, – декларація

Читайте:  Голова КОВА Руслан Кравченко оприлюднив свої доходи

Читайте: Очільник Київоблради Добрянський задекларував 5 млн гривень сімейних статків

Читайте: Заступниця голови Київоблради Тетяна Семенова задекларувала понад 10 мільйонів гривень сімейних статків

Читайте: Замголови КОВА Братусь вказав у декларації орендовану квартиру в Італії

Читайте: Родина заступника голови КОВА Білецького зберігає у готівці більше мільйону гривень, – декларація

Фото: koda.gov.ua

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4