Заступниця голови Київоблради Тетяна Семенова задекларувала понад 10 мільйонів гривень сімейних статків

Заступниця голови Київоблради Тетяна Семенова задекларувала понад 10 мільйонів гривень сімейних статків

Заступниця голови Київської обласної ради Тетяна Семенова разом із чоловіком задекларувала володіння значними майновими активами, включаючи земельні ділянки, житлові будинки, комерційні приміщення та транспортні засоби. Крім того, її чоловік задекларував, що є співвласником низки підприємств, зокрема у сферах стоматології та природоохоронної діяльності. За звітний рік родина заробила понад 9,5 млн гривень, а їхні грошові активи сягають понад 937 тисяч гривень. 

Про це КВ дізналася із декларації про майно та доходи заступниці голови Київської обласної ради Тетяни Семенової за 2023 рік. 

Так, на Тетяну Семенову записані дві земельні ділянки загальною площею 36 241 кв.м та з 2019 року у користуванні 2500 кв.м землі (власність чоловіка) у селі Ясногородка Бишівської громади, що на Фастівщині, та ділянка 30 019 кв. м – у селі Вербка Вінницької області.       

Чоловік Семенової володіє 87 129 кв.м землі та житловим будинком на 173 кв.м, двома магазинами, вівчарним маточником у Ясногородці. Крім того, у Бишівській громаді він ще має 1200 кв.м землі у селі Грузьке, 401 кв.м землі та торговий центр у селі Бишів.  А також володіє 2 тис. кв.м землі у селі Святопетрівська Білогородської громади Бучанського району, продовольчо-промисловим магазином у селі Березівка Макарівської громади та 50% квартири на 29 кв.м у Києві.

У заступниці немає власного транспорту, вона користується автівкою чоловіка, а саме – Mercedes-Bens C 200 (2013 р.в.). Чоловік же, Олександр Семенов, має ще вантажне авто Volkswagen Crafter (2010 р.в.).

Також Семенова задекларувала корпоративні права чоловіка. Він є власником ТОВ “7 Материк” – компанії, що здійснює стоматологічну практику і де вартість його частки складає 50 тис. гривень, має 25% корпоративних прав у ТОВ “Мисливське господарство “Осикове” (вартість частки – 14,2 тис. гривень). Також він є співвласником  ГО “Об’єднання з збереження та відтворенню природи “Обрій”. 

Щодо сімейного бюджету, то Семенова на своїй посаді у КОР за рік заробила 934 666 гривень. Семенова долучалася до здачі крові, тож одержала 44 гривні державної та соціальної матеріальної допомоги за донорство. Також вона одержала прибуток у сумі 10 559 гривень від здачі своєї землі орендарю ФГ “НАСАДЮК Н.В.”. У ТОВ ”Материк 7” її чоловік одержав зарплату в розмірі 84 тис. гривень, 80 гривень як відсотки від банку. Та найбільший прибуток, понад 8,5 млн гривень, займаючись підприємницькою діяльністю. 

У сукупності родина за 2023 рік заробила понад 9,5 млн гривень. Також родина разом зберігає 937 206 гривень грошових активів. Більша частина прибутку зберігається на банківських рахунках та готівкою.

Так, Семенова на банківських рахунках має кошти у розмірі 23 320 гривень та готівкою – 100 тис. гривень. У чоловіка із готівки 350 тис. гривень, у банку – 344 036 гривень та третій особі він позичив 119 850 гривень.

Нагадаємо, очільник київської ОВА Руслан Кравченко за минулий 2023 рік, а саме за 8 місяців (призначений 10 квітня 2023 року указом №204/2023 Президента Володимира Зеленського) заробив на посаді голови КОВА майже 648,5 тис. гривень. Так, місячна зарплата Кравченка становить приблизно 81 тис. гривень, що на 20 тисяч менше, ніж голова отримував у Київській обласній прокуратурі. 

Читайте:  Голова КОВА Руслан Кравченко оприлюднив свої доходи

Читайте: Очільник Київоблради Добрянський задекларував 5 млн гривень сімейних статків

Читайте: Замголови КОВА Братусь вказав у декларації орендовану квартиру в Італії

Читайте:  Подружжя першого замголови КОВА Бойко зберігає у доларах та крипті більше 6,5 млн гривень, – декларація

Читайте: Родина заступника голови КОВА Білецького зберігає у готівці більше мільйону гривень, – декларація

Фото: kyiv-oblast.eurosolidarity.org

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
Заборонена, але представлена: на Київщині 102 депутати діють від партії “Наш край”
Заборонена, але представлена: на Київщині 102 депутати діють від партії “Наш край”
10:00 Восьмий апеляційний адміністративний суд заборонив діяльність політичної партії “Наш край” за  підривну діяльність певних її членів та проросійську позицію. Все майно, кошти та…
Не догледіли: історія обстежень та ремонтів обваленого Повітрофлотського шляхопроводу
Не догледіли: історія обстежень та ремонтів обваленого Повітрофлотського шляхопроводу
15:00 Життя столиці продовжує вражати своєю різнобарвністю: поки в одному його районі відкривають новий пішохідний міст, в іншому – на очах розсипається старий занедбаний…
Ризики прозорості: Київрада ввела нові правила вуличної торгівлі
Ризики прозорості: Київрада ввела нові правила вуличної торгівлі
09:00 Київрада зробила “фінальний акорд” у питанні реформування сфери вуличної торгівлі. Після створення у квітні 2024 року комунального підприємства (КП) “Київ.Прозоро”, яке має монопольно…
Banner
QlU7mDx4