«Зірковий останній дзвоник»: EdEra та Postmen запрошують посидіти з зірками за однією партою на уроці мови

«Зірковий останній дзвоник»: EdEra та Postmen запрошують посидіти з зірками за однією партою на уроці мови

У п’ятницю, 31 травня о 18:00, ТРЦ Gulliver запрошує посидіти з зірками за однією партою на уроці мови.

на правах реклами

Про це КВ стало відомо з пресрелізу організаторів.

Зазначається, що це подія  в рамках безплатного національного онлайн-курсу «Мовити.Мотиви» від студії онлайн-освіти EdEra та агенції Postmen, на якій можна буде освіжити свої знання з української та посидіти за однією партою із TAYANNA, Акімом Галімовим чи Марією Себовою.

«Зірковий останній дзвоник» збере на особливий урок незвичний «зірковий» клас. На гостей чекає неформальний урок української в компанії гурту Tember Blanche, співачки Марти Адамчук, блогера Ігоря Донскіх, хореографа Євгенія Кота, телеведучих 1+1 media і це далеко не повний перелік. Зірки разом з учасниками сядуть за парти та дізнаються більше про фішки нашої мови, влучні приклади питомої української лайки чи жартів і візьмуть участь в інтерактивних завданнях разом зі своїми кумирами. А на перерві зможуть відвідати «їдальню» від «Сільпо». 

«Ми хочемо провести урок, де можна сісти поруч з продюсером 1+1 media Акімом Галімовим чи телеведучою Анною Тульєвою, пригадати, як це було — шарудіти шпаргалками на останній парті чи дізнатися щось приголомшуюче на улюблених уроках. І щоб відчути, як мова всіх нас об’єднує: коли можна разом жартувати, дивуватися чи обурюватися, коли вже перерва. Головне — робити це українською» — наголошують організатори. 

Аби сісти за одну парту із зіркою, необхідно зареєструватися на подію (кількість гостей обмежена) — і серед всіх зареєстрованих, організатори випадковим чином оберуть 80 учасників, які підсядуть до зірок за парти. Усі інші зможуть стати глядачами події та вільно відвідати її. 

Вчителями заходу стануть Анастасія Бречко, співзасновниця школи української мови «невгаМОВНО», авторка YouTube-каналу #будніучілки, та Артур Пройдаков, переможець премії Global Teacher Prize Ukraine 2021, виконавчий директор Освітньої фундації «МрійДій».

Генеральний інформаційний партнер: ТРЦ Gulliver

Друзі по курсу: 1+1 media, проєкт #Плюсуй українську

Курс підтримали: Тіна Кароль, Олег Гороховський, Євген Клопотенко, Марія Єфросиніна, Анна Трінчер, Аніта Луценко, Злата Огнєвіч, Василь Байдак, Мішель Андраде, Марічка Падалко та багато інших.

«Зірковий останній дзвоник» проходить у рамках безплатного національного онлайн-курсу української від EdEra «Мовити. Мотиви». Вхід на подію вільний, реєстрація обов’язкова.

Фото: ТРЦ Gulliver

КиївВлада

Олексій Вєтров

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4