ЗСУ відбили атаки ворога в районах 13 населених пунктів, – Генштаб

ЗСУ відбили атаки ворога в районах 13 населених пунктів, - Генштаб

За минулу добу противник завдав 7 ракетних та 32 авіаційних удари, а також здійснив понад 50 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах вздовж лінії зіткнення. Водночас Підрозділи Сил оборони відбили атаки російських окупантів в районах багатьох населених пунктів.


Про це KВ стало відомо з ранкового зведення Генштабу ЗСУ 5 грудня 2022 року.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Підрозділи Сил оборони відбили атаки російських  окупантів в районах населених пунктів Площанка і Білогорівка на Луганщині та Берестове, Білогорівка, Яковлівка, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Кліщіївка, Андріївка, Мар’їнка і Новомихайлівка Донецької області”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Також повідомляється, що підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони уразили два пункти управління, склад боєприпасів, район зосередження особового складу та військової техніки, а також один інший важливий об’єкт противника.


Сили оборони знищили живу силу ворога в Якимівському районі Запорізької області. Втрати противника складають до 30 військовослужбовців пораненими та понад 10 загиблими.


Українська авіація протягом минулої доби завдала 18 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також один удар по позиціях зенітних ракетних комплексів противника.


Читайте: На Київщині продовжили дію комендантської години до 11 грудня


Фото: ілюстративне, з відкритих джерел


КиївВлада

Автор:
Олексій Ігнатьєв
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4