“Академія А+” в період війни навчала 60 тис. дітей безкоштовно онлайн, – Ніконов

“Академія А+” в період війни навчала 60 тис. дітей безкоштовно онлайн, - Ніконов

Академія сучасної освіти А+, заснована дружиною девелопера Ігоря Ніконова, Іванною Ніконовою, за час війни перейшла від бізнес-складової до соціальної: академія навчала близько 60 тисяч учнів безкоштовно через онлайн.


Про це KВ стало відомо з інтерв’ю відомого столичного девелопера і голови компанії КАН Девелопмент Ігоря Ніконова для “Зе Інтерв’юер”. 


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Зараз це – не бізнес. За період війни ми навчали 60 тисяч дітей онлайн, безкоштовно. Наша школа проводила уроки, діти вчились, ми отримали багато гарних відгуків”, —  розповів Ніконов.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


“Академія А+ – це мережа з 10 підприємств, шкіл, дитячих садочків, академій тощо. Ми будемо її розширювати. Навчальна сфера може бути прибутковою, однак навряд чи можна говорити про великий прибуток тут, в Україні, але ми спробуємо. На початку свого існування це був збитковий проект, перед війною був якийсь прибуток, а зараз він виходить майже в нуль”, — додав Ніконов.



Як раніше писала KВ, у вересні минулого року ринок первинної нерухомості Києва почав відновлення, що було загальмоване жовтневими обстрілами і важкою зимою. Однак вже з квітня столичні девелопери реєструють зростання продажів квартир. Хоча кількість цих продажів на місяць все ще у п’ять разів менша за довоєнну, тренд дозволяє системним будівельним компаніям говорити про стриманий оптимізм.


Читайте: Ринок столичної нерухомості продовжує відновлюватися – Ігор Ніконов


Фото: скріншот з відео 

КиївВлада

Автор:
Анастасія Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4