Біля ЦНАПу в Бородянці замінять тротуарну плитку

Біля ЦНАПу в Бородянці замінять тротуарну плитку

Бородянська селищна рада уклала договір з ТОВ “СТ “Галактика” про поточний ремонт, а саме укладання тротуарної плитки навколо будівлі Центру надання адміністративних послуг (ЦНАП) в смт. Бородянка Бучанського району. На це сільрада виділила близько 200 тисяч гривень.

Про це KВ стало відомо з оголошення в системі публічних закупівель Prozorro.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Згідно оголошення, на укладання тротуарної плитки навколо будівлі ЦНАПу в смт. Бородянка виділили 198 тис. 327 гривень, 28 копійок.

Виконання всіх необхідних робіт планують закінчити до 31 грудня 2022.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Договір про надання послуг Бородянська сільрада уклала з ТОВ “СТ “Галактика”.

Основний вид діяльності підприємства – будівництво доріг і автострад.

Згідно даних Clarity Project, одним із засновників та бенефіціарів фірми-підрядника є Ткаченко Валентин Миколайович. Він також є засновником ТОВ “Дорожньо-будівельна компанія “Лінарс” (основний вид діяльності – оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням).

Зазначається, що з ТОВ “СТ “Галактика” підписали 126 договорів на суму 662,98 млн гривень. Безпосередньо з Бородянською сільрадою підписано угоди на суму 2 млн 100 тис. 117 гривень.

Як раніше повідомляла KВ, у Бородянці триває спорудження нового модульного Центру надання адміністративних послуг. Як повідомила начальниця відділу-Центру надання адміністративних послуг Бородянської селищної ради Світлана През, нове приміщення буде максимально зручним для чисельних відвідувачів. 

Читайте: У Бородянці триває спорудження нового модульного ЦНАПу


Нагадаємо, Деснянська районна в місті Києві державна адміністрація (Деснянська РДА) шукає підрядника, який виконає капітальний ремонт покрівлі адмінбудівлі за адресою м. Київ, просп. Червоної Калини (В. Маяковського), 29.

Читайте: Будівлю ЦНАПу в Деснянському районі столиці планують відремонтувати за 8 млн гривень


Фото: KВ

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4