Діти з Гостомельської громади відвідали зоопарк “ХІІ Місяців”

Діти з Гостомельської громади відвідали зоопарк “ХІІ Місяців”

Кілька десятків дітей з села Озера Гостомельської територіальної громади безкоштовно відвідали зоопарк “ХІІ Місяців”, що знаходиться у селищі Демидів на Київщині. Поїздку організували депутати Гостомельської селищної ради від партії “За Майбутнє”.


Про це KV стало відомо з повідомлення на сторінці Київської обласної організації політичної партії “За Майбутнє” в Facebook. Окрім власне транспортування та відвідування зоопарку, дітям також видали “дорожні набори” з водою та печивом.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 


“Влітку, під час канікул, нашим дітлахам особливо не вистачає культурного дозвілля. Тому ми з колегами вирішили зайнятися цим і влаштувати для них маленьке свято. А коли ми побачили той фонтан емоцій, який викликала у них ця поїздка, то зрозуміли, що це свято і для нас. Тому, думаю, зупинятися на цьому не будемо і продовжимо організовувати такі заходи”, – прокоментував подію організатор заходу, депутат Гостомельської селищної ради від партії “За Майбутнє” Роман Гамарник.


Зоопарк “ХІІ Місяців” – приватний зоопарк, що відкрився у 2015 році. У його колекції є такі екзотичні тварини, як жирафа, білий носоріг, бенгальський тигр, чорний ягуар, леопард, пума, гепард, росомаха, двогорбий верблюд, зебу, білий лев, бізон та інші. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм


Протягом останнього року зоопарк відчував серйозні фінансові труднощі через постійні локдауни, тому у “За Майбутнє” стверджують, що цей візит ще й сприяв покращенню фінансового становища закладу.


Нагадаємо, як раніше писала KV, у Димерській громаді – гучний скандал через організацію літнього відпочинку. Місцеві заявляють про фальсифікацію путівок з оздоровлення дітей пільгових категорій. За списками ці діти мали б перебувати на морі за бюджетний кошт. Та насправді на відпочинку опинилися зовсім інші дітлахи, включно з нащадками можновладців.


Читайте: Більшість комунальних підприємств Київоблради нерентабельні, – перший замголови КОР Добрянський

Фото: соцсети

КиевVласть

Автор:
Вероніка Злацька
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4