Дозволи на розміщення зовнішньої реклами в Києві продовжуються автоматично

Дозволи на розміщення зовнішньої реклами в Києві продовжуються автоматично

В Україні постановою уряду було продовжено строки дії діючих дозволів на розміщення зовнішньої реклами. У багатьох операторів такої реклами в Києві виникли питання щодо механізму застосування автоматичного подовження дозволів, та термінів їх дії. 

Про це, як передає KВ, йдеться в роз’ясненні начальниці Управління з питань реклами КМДА Оксани Поліщук.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Відповідно до постанови КМУ, строки дії діючих дозволів на розміщення зовнішньої реклами автоматично продовжуються на період воєнного стану та три місяці з дня його припинення чи скасування”, – нагадала Поліщук.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Очільниця Управління з питань реклами КМДА зауважила, що з цього приводу надходить багато запитань від операторів реклами, і не тільки з Києва.

Принцип дії подовження дозволів Поліщук пояснила на практичних прикладах:

Так, наприклад, оператор має дозвіл, термін дії якого закінчився 1 квітня 2022 року. Станом на сьогодні не є можливим визначити період, на який автоматично продовжується дозвіл (відсутня дата, коли воєнний стан буде припинено). У разі, якщо воєнний стан буде припинено 24 серпня 2022 року, термін дії дозволу буде продовжено до 24 листопада 2022 року. 

У разі, якщо Ви бажаєте надалі продовжити термін дії дозволу, заявку з відповідними документами на продовження Ви маєте подати до 23 жовтня 2022 року”, – зауважила Поліщук.

Нагадаємо, Кабінет міністрів Дениса Шмигаля схвалив і вніс у Верховну Раду (ВР) законопроект, що дає право на господарювання без оформлення ліцензій і дозволів – достатньо буде лише подати декларацію до відповідного органу влади.

Читайте: Уряд пропонує парламенту дозволити бізнесу працювати під час війни без оформлення дозволів та ліцензій

Зауважимо, в столиці понад 2700 носіїв зовнішньої реклами працює на соціальну місію: посилює волю українців боротися і перемагати. Білборди, сітілайти, а також реклама в метро говорять голосами міст-героїв, дякують захисникам і всім, хто допомагає Україні на шляху до перемоги у війні.

Читайте: Понад 2700 носіїв зовнішньої реклами у Києві працює на суспільні потреби

Фото: facebook Оксани Поліщук

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4