Голова КОДА призначив своїм першим заступником Олександра Склярова

Голова КОДА призначив своїм першим заступником Олександра Склярова

Відповідне розпорядження Олексій Чернишов підписав 8 січня 2020 року. Кандидатуру новопризначеного першого заступника голови Київської облдержадміністрації погоджено Офісом Президента та Кабміном.

Про це KV повідомила прес-служба Київської облдержадміністрації (КОДА).

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“При формуванні нашої команди ми спираємось на досвід найкращих фахівців, які допоможуть зробити життя людей у Київській області більш комфортним. Ідеться про розбудову якісної інфраструктури, залучення інвестицій, створення безпечних та сприятливих умов для повсякденного життя та розвитку бізнесу. Впевнений, що багатий досвід роботи Олександра Івановича у провідних українських банках та підприємствах, його досвід державної служби підсилить команду адміністрації та допоможе в реалізації амбітних планів Київщини”, — заявив голова КОДА Олексій Чернишов.

Довідка.

Скляров Олександр Іванович народився 23 листопада 1957 року в м. Старобільськ Луганської області. У 1979 році здобув вищу освіту, закінчивши Ворошиловградський сільськогосподарський інститут. Має звання кандидата економічних наук.

Загальний стаж роботи Олександра Склярова становить 36 років, з яких понад 7 років на державній службі.

Трудову діяльність Олександр Іванович розпочав у 1979 році на посаді асистента кафедри статистики Ворошиловградського сільськогосподарського інституту.

У 1992 році розпочав роботу в Республіканському акціонерному комерційному агропромисловому банку “Україна”. Пройшов шлях від провідного економіста відділу валютних ресурсів управління валютних ресурсів і кореспондентських відносин до заступника голови Правління банку “Україна”.

З 1995 року обіймав посаду виконавчого директора Української аграрної біржі. Згодом — заступника Голови Правління банку-керівник Корпоративного бізнесу Акціонерного комерційного банку “Київ-Приват”.

3 1999 до 2004 року працював СП “Український Мобільний Зв’язок”, де обіймав посади заступника Генерального директора, директора із спеціальних проектів. Має багатий досвід у сфері комунікацій та зв’язку.

З 2010 до 2013 працював у ПАТ “Фондова Біржа ПФТС”, де обіймав посади голови Ради Директорів, голови Правління та радника секретаря Наглядової Ради.

До призначення на посаду першого заступника голови Київської облдержадміністрації працював у Національній комісії, що здійснює державне регулювання у сфері зв’язку та інформатизації.

Читайте: Очільник КОДА призначив своїм заступником Андрія Лісовика

Фото: прес-служба КОДА

КиевVласть

Автор:
Алексей Ветров
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4