“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва Intergal City у жовтні

“Інтергал-Буд” прозвітувала про хід будівництва Intergal City у жовтні

Будівельна компанія “Інтергал-Буд” відзвітувала про хід будівництва багатофункціонального житлового комплексу  Intergal City, який включатиме п’ять веж висотою до 25 поверхів. Наразі вежі оснащуються сучасними системами водопостачання, опалення, вентиляції та кондиціонування. На об’єктах виконуються роботи зі встановлення міжквартирних перегородок, електрифікації, автоматизації, пожежної безпеки та відеоспостереження. Крім житлових приміщень, комплекс матиме офіси, супермаркет, ресторани, торгові площі та зону для відпочинку. 

[ на правах реклами ]

Про це КВ дізналася з повідомлення пресслужби компанії.

“На Вежі А змонтовані всі мережі водопроводу та опалення, що тепер надає нам можливість виконати стяжки в місцях загального користування (коридорах) та приміщеннях квартир. Розпочалися роботи з монтажу припливної та витяжної системи вентиляції. Відбулася закупівля систем кондиціонування повітря, що забезпечить можливість подачі комфортної температури (+19/21°С) повітря в кожну квартиру, коли назовні температура буде знаходитися в діапазоні -30/28°С. Також, відбулася закупівля зовнішніх блоків кондиціонування та іншого устаткування, які будуть забезпечувати кожне помешкання можливістю регулювання температури в межах +16/28°С, коли на зовні температура буде знаходитися в діапазоні -30/50°С”, – йдеться у дописі. 

Після завершення монтажу міжквартирних перегородок та перегородок місць загального користування, будівельники розпочали роботи з монтажу систем електрифікації та освітлення, автоматизації та диспетчеризації, пожежної безпеки та протидимного захисту, домофонії, відеоспостереження та інтернету. Також авершуються роботи по монтажу електропроводки для підсвітки фасаду.

“На Вежі Д за три тижні робіт після розконсервації каркасу будівлі, відбулося влаштування двох поверхів монолітного каркаса, що означає що всі поверхи для розміщення квартир – вже виконані! Нам залишилось доробити два технічних поверхи та за традицією будівельників, коли заливається останній бетон на каркасі будівлі встановлюється «квітка» на самій верхній точці цієї будівлі. Тому, власників квартир на вежі Д, незабаром, буде очікувати приємний, чіткий та ясний сигнал, про те що каркас монолітної будівлі завершено. Завершилися роботи з улаштування монолітного каркаса “Лівого крила” та “Ресторану”, – додали в компанії. 

Крім того, компанія розпочинає роботи з улаштування монолітного каркаса «Правого крила», на першому поверсі якого буде розміщуватися «Супермаркет» та три каскадних поверхи офісних приміщень з відкритими терасами та покрівлею для оглядових прогулянок.

“Незабаром також розпочнеться реконструкція офісного-торгівельного центру, у якому розміщуватимуться: торгівельні площі, зона «фаст-фуду», п’ять кінотеатрів, кожний із яких буде мати зручні 12-15 місць. Для цього буде потрібно виконати частковий демонтаж наявних споруд, щоб потім зробити перебування у функціональних зонах більш комфортним та зручним.

У компанії зауважили, що ці демонтажні роботи будуть відбуватися в зимовий період, а весною розпочнеться останній етап монолітних робіт у комплексу.

У компанії БФК INTERGAL CITY, який розташований по вул. Старонаводницька, 16-Б,  називають унікальним за своєю архітектурою містом майбутнього, яке не матиме аналогів в Україні. Багатофункціональний житловий комплекс матиме 5 веж поверховістю до 25 поверхів. В червні компанія відновила активні продажі квартир та апартаментів у проєкті. 

Нагадаємо, що у жовтневому випуску журналу Banker редакція оголосила лауреатів власної премії Banker Awards 2024, відзначивши провідні українські банки, страхові компанії та інші бізнеси, що зробили вагомий внесок у розвиток фінансового ринку. У категорії девелоперів компанію «Інтергал-Буд» визнали трендсетером на ринку нерухомості.

Читайте: «Інтергал-Буд» назвали лідером за кількістю зданих квартир

Фото: сайт компанії

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
12:00 Керівництво України декларує рішучий рух на шляху членства в Євросоюзі. У зв’язку з цим, Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів України треба вже…
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Banner
QlU7mDx4