На Подолі створюють новий мурал, присвячений Головному управлінню розвідки 

На Подолі створюють новий мурал, присвячений Головному управлінню розвідки 

Благодійний фонд (БФ) «Сучасна Україна» анонсував презентацію муралу «Мудрий панує над зірками», створеного відомим українським муралістом Володимиром Манжосом. Мурал, присвячений діяльності Головного управління розвідки Міністерства оборони України (ГУР МОУ), є частиною кампанії зі збору 10 млн гривень на український дрон для допомоги розвідникам.

Про це, як передає КВ, повідомило видання “Комерсант український”.

“БФ «Сучасна Україна» незабаром презентує мурал під назвою «Мудрий панує над зірками», над створенням якого зараз працює відомий український мураліст Володимир Манжос. Відомий український художник-мураліст Володимир Манжос працює над новим муралом на Подолі, який буде присвячений героїчній діяльності Головного управління розвідки Міністерства оборони України”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що новий мурал є частиною масштабної кампанії “ГУРКІТ від ГУРу” благодійного фонду «Сучасна Україна». Ініціатива має на меті зібрати 10 млн гривень, щоб купити сучасний український дрон «Маґура» для допомоги українським розвідникам у виконанні їхніх бойових завдань. 

(без назви) Проєкт вже привернув увагу громадськості, і очікується, що завершений мурал стане черговою популярною точкою для туристів і місцевих мешканців. Художник впевнений, що цей проєкт матиме сильний емоційний вплив, адже кожен його мурал — це не просто картина, а глибока розповідь через образи та символи.

“Цей мурал має стати візуальним нагадуванням про ті зусилля, які докладають українські розвідники для захисту нашої країни, ” — зазначає Володимир Манжос.

Презентація муралу під назвою “Мудрий панує над зірками” відбудеться вже наступного тижня на Подолі.

Також, в рамках кампанії організатори створили інноваційну гру, де кожен бажаючий може додати свого ГУРКОТУ в ролі оператора дрона «Маґура» та задонатити. Гравці матимуть можливість особисто перевірити роботу дрона і тренуватися в ураженні ворожих кораблів.

(без назви) Читайте: У Києві затвердили порядок нанесення муралів

Фото: Комерсант український

КиївВлада

Владислава Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Banner
QlU7mDx4