Освітні заклади KAN дають можливість навчатись у кращих закладах світу, – Ніконов

Освітні заклади KAN дають можливість навчатись у кращих закладах світу, - Ніконов

Освітні заклади найбільшої в Україні мережі А+ пропонують своїм вихованцям унікальні умови освіти: після 11-го класу учні вже мають базову спеціальність й можуть отримати диплом міжнародного зразка.


Про це KВ стало відомо з інтерв’ю засновника KAN для видання Телеграф.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


“Ми створюємо такі умови, щоб після 11 класу дитина виходила вже з базовою спеціальністю, яка дозволить їй одразу працювати за обраним напрямом. А хто захоче, може продовжити навчання у вищому навчальному закладі”, – розповів Ніконов.


Так, мережа А+ навчає дітей віком від одного до 19 років, завдяки чому можна виявити здібності дитини ще у ранньому дитинстві. Мережа постійно розширюється –  так, триває будівництво другої великої школи в ЖК “Республіка”.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

“Також цього року ми розпочали будівництво вже другої дуже великої школи мережі А+ у рамках проєкту ЖК “Республіка”. Вона аналогічно буде з обов’язковою професійною освітою. Школярі вже навіть після 8-го класу матимуть певну спеціальність. А після 11-го учні точно будуть готові до професійної діяльності та заробляння грошей. Це буде флагманська школа на 1800 людей. ЖК “Республіка” — це найбільший мікрорайон, і ми хочемо створити максимум комфорту, соціальної інфраструктури та сервісів для наших мешканців”, – додав Ніконов.


Як раніше писала КВ, столична девелоперська компанія KAN поінформувала про одержання сертифікату на введення в експлуатацію 26-го будинку восьмої черги в ЖК “Файна Таун”. Державна інспекція архітектури та містобудування України засвідчила відповідність закінченого будівництва проєктній документації та готовність до експлуатації.


Читайте: ЖК “Файна Таун” одержала сертифікат про готовність 26-го будинку до експлуатації, – KAN


Фото: Mind

КиївВлада

Автор:
Анастасія Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4