Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих унаслідок російських авіаударів по “Епіцентру ” у Харкові

Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих унаслідок російських авіаударів по "Епіцентру " у Харкові

Пошукові роботи в будівельному гіпермаркеті Харкова завершено. Поліція ідентифікувала всі 19 тіл загиблих внаслідок російських авіаударів травня, які викликали російські військові в суботу, 25 травня.

Про це, як стало відомо КВ, повідомляє МВС.

Внаслідок ударів по звичайному гіпермаркету Харкова загинули 12 чоловіків та 7 жінок. Серед жертв – 17-річний хлопець та 12-річна дівчинка. Ще 54 людини отримали поранення.

“Загиблих за допомогою спецтехніки цілодобово шукали серед попелу, оперативно ідентифікували за допомогою ДНК-лабораторії”, – йдеться у повідомленні.

Криміналісти провели понад 100 досліджень. До поліції звернулися 16 родичів зниклих безвістей, які надали біологічні зразки для експертизи. Також поліція залучила кінологів – службовий пес виявив одне тіло та один фрагмент.

Нагадаємо, вдень 25 травня війська рф вдарили двома керованими авіаційними бомбами (КАБ) по будівельному гіпермаркету в Харкові. В приміщенні магазину могли перебувати понад 200 людей. Зайнялася масштабна пожежа на площі 15 тис. метрів.  Станом на 26 травня кількість жертв російського удару по гіпермаркету «Епіцентр» 25 травня зросла до 16 осіб. За результатами дослідження ДНК поліція ідентифікувала тіла вісьмох громадян, серед них – 12-річна дівчинка та її мама. На вечір 28 травня кількість загиблих зросла до 18 людей, постраждало — 50.

Читайте: У Харкові в лікарні помер чоловік, поранений внаслідок удару по «Епіцентру»

Фото: поліції Київщини

КиївВлада

Геннадій Олійников

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
Дика закупівля: Вишневе віддасть 315 млн гривень за користування когенераційною установкою
09:00 В останні дні серпня профільне комунальне підприємство міста Вишневе на Київщині оформило оренду за 315 млн гривень однієї когенераційної установки для виробництва тепла…
Banner
QlU7mDx4