Шевченківське УЗН вкладе 2,3 млн гривень в грунтосуміш та рулонний газон

Шевченківське УЗН вкладе 2,3 млн гривень в грунтосуміш та рулонний газон

Комунальне підприємство (КП) по утриманню зелених насаджень (УЗН) Шевченківського району м. Києва заключило договір з ТОВ “Вега” на закупівлю 900 м2 рулонного газону, за який заплатили майже 100 тис. гривень. Також КП має намір заключити договір з ТОВ “Альянс будівельників України” на закупівлю 4000 м3 грунтосуміші, за яку хочуть заплатити 2 млн 268 тис. гривень. 

Про це KВ стало відомо з оголошення в електронній системі публічних закупівель Prozorro.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

14 квітня КП Шевченківське УЗН заключило договір з ПрАТ “Вега” на закупівлю рулонного газону. Вартість договору склала 99,9 тис. гривень. 


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Згідно договору, КП придбало 900 м2 газону. Вартість за один м2 сказала 92,5 гривень без ПДВ. 


Також КП планує заключити договір з ТОВ “Альянс будівельників України” на закупівлю 4000 м3 грунтосуміші, за яку хочуть заплатити 2 млн 268 тис. гривень. 


Згідно аналітичної системи Youcontrol, ПрАТ “Вега” зареєстровано у 1995 році в селі Михайлівка-Рубежівка Бучанського району на Київщині. Основний вид діяльності – оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічним обладнанням. Найбільший відсоток акцій компанії (85%) належить Олександру Сапону. 


Також згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ТОВ “Альянс будівельників України” зареєстровано в 2010 році. Статутний капітал – 374,3 тис. гривень. Основний вид діяльності – оптова торгівля деревиною, будівельними матеріалами та санітарно-технічними обладнаннями. Засновник та директор – Володимир Кундзіч. 


Зазначимо, у 2020 році Гостомельська селищна рада уклала договір з ТОВ “Альянс будівельників України” на проведення капітального ремонту тротуару вздовж річки Рокач в селищі Гостомель Київської області. Ціна договору склала 6,22 млн гривень.

Читайте: В Гостомелі на Київщині капітально відремонтують тротуар вздовж річки Рокач 


Нагадаємо, Київська міська дирекція акціонерного товариства “Укрпошта” уклала договір з приватною фірмою “Вертикаль” на послуги у сфері землеустрою. Замовник чекає від неї до кінця року розроблення документації із землеустрою, у тому числі щодо відведення і встановлення меж земельних ділянок у столиці, а також у Фастові, Василькові, Бучі, Баришівці, Ірпені, Таращі, Кучакові й Козаровичах. За проектування “Укрпошта” заплатить без малого 100 тисяч гривень.


Читайте: Укрпошта хоче відвести 10 земельних ділянок на Київщині (перелік) 

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4