“Сталева Сотка” 100 ОМБ ЗСУ відзвітувала про втрати ворога (інфографіка)

"Сталева Сотка" 100 ОМБ ЗСУ відзвітувала про втрати ворога (інфографіка)

У вівторок, 1 жовтня, у день Покрови Пресвятої Богородиці та День захисників і захисниць України, “Сталева Сотка” оголосила про започаткування традиції регулярного звітування про втрати, завдані ворогу підрозділами 100-ї окремої бригади. 

Про це, як передає КВ, повідомили в 100 окремій механізованій бригаді Сухопутних військ ЗСУ.

“У дуже особливий для кожного українця день – день Покрови Пресвятої Богородиці та День захисників і захисниць України – «Сталева Сотка» започатковує ще одну дуже хорошу традицію. Відтепер ми регулярно звітуватимемо про втрати, завдані ворогу підрозділами 100 омбр”, – йдеться у повідомленні.

Як зазначається, першим йде звіт за вересень, надалі інформацію подаватимуть щотижня.

Зокрема, за вересень було знищено 545 російських військових, 1505 – отримали поранення, 7 – взято у полон. Також надається статистика знищеної та ураженої техніки ворога.

“Пам’ятаймо, що кожен відправлений на концерт кобзона окупант, кожна знищена одиниця ворожої техніки тощо – це ще один крок до Перемоги України у цій війні! Також нагадуємо, що кожен і кожна може долучитися до підтримки «Сталевої Сотки» – кошти підуть на нові і нові «подарунки» для сволоти, яка наважилася топтати своїм брудним чоботом святу українську землю!”, – додали у 100 ОМБ ЗСУ.

Купи окупанту квиток на концерт кобзона – задонать на Перемогу!

https://send.monobank.ua/jar/2VtzHVahES

"Сталева Сотка" 100 ОМБ ЗСУ відзвітувала про втрати ворога (інфографіка) Нагадаємо, КиївВлада продовжує збір на потреби 100 окремої механізованої бригади ЗСУ.

Збір коштів, з відома уповноважених представників 100 омбр СВ ЗСУ, здійснюється через монобанку співзасновника КиївВлада Антона Подлуцького https://send.monobank.ua/jar/2VtzHVahES.

Вказана сума збору 10 млн гривень є бажаною, тому будь-яка пожертва допоможе нашим бійцям крутіше бити російських окупантів. Слава Героям!

Читайте: Триває збір на безпілотник “Крило” для 100 ОМБ ЗСУ

Фото: 100 ОМБ ЗСУ, з відкритих джерел 

КиївВлада

Владислава Олійник

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4