Столичні енергооб’єкти працюють у штатному режимі: в КМДА прокоментували повідомлення про вибух на ТЕЦ

Столичні енергооб'єкти працюють у штатному режимі: в КМДА прокоментували повідомлення про вибух на ТЕЦ

Столичні ТЕЦ працюють у штатному режимі, зокрема, здійснюються роботи з підготовки до опалювального сезону. У КМДА запевнили, що інформація, яка з’явилася у соцмережах про нібито вибух енергообʼєкті не відповідає дійсності. 

Про це, як передає КВ, йдеться в повідомленні на сайті Київської міської державної адміністрації (КМДА).

У КМДА запевнили, що контроль за ситуацією міська адміністрація здійснює в оперативному порядку.

“ТЕЦ Києва працюють в штатному порядку, нагадуємо про заборону поширювати фото і відео таких обʼєктів”, – йдеться в дописі.

Зазначається, що на столичних ТЕЦ здійснюються роботи з підготовки до опалювального сезону. Усі технологічні й ремонтні процеси виконуються у штатному порядку.

В коментарі Укрінформу  начальник відділу зв’язків із засобами масової інформації та роботи з громадськістю ГУ ДСНС в Києві Павло Петров повідомив, що столичні рятувальники не отримували виклик щодо вибуху на ТЕЦ у Києві.

“Заявок щодо вибухів по лінії 101 не надходило. Усі ТЕЦ, за нашою інформацією, працюють у штатному режимі”, – заявив він.

Слід зазначити що у суботу, 22 червня, в столичних соцмережах з’явилися повідомлення про вибух. Зокрема, повідомляли що Дніпровському районі було чути вибух, начебто на ТЕЦ.

Нагадаємо, у четвер, 19 червня, у Києві на проспекті Повітряних Сил відвалилася частина конструкції шляхопроводу. Уламки впали на трамвайні колії та дорогу, зупинено рух трамваїв  №№ 1, 3,  рух транспорту перекритий на вулиці Борщагівській в обох напрямках.

Читайте: Не догледіли: історія обстежень та ремонтів обваленого Повітрофлотського шляхопроводу

Фото: ілюстративне, відкриті джерела

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4