У грудні українці активно купували дитячі іграшки та зарядні станції

У грудні українці активно купували дитячі іграшки та зарядні станції

Національний маркетплейс АЛЛО проаналізував, як українці готувалися до Нового року та інших зимових свят – серед найпопулярніших покупок визначають товари для дітей, автотовари, товари для активного відпочинку та туризму, дому та саду.

Про це KВ стало відомо з прес-релізу національного маркетплейсу “АЛЛО”. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Товари для дітей напередодні нового року створили ажіотаж серед батьків – найбільше попит зріс на іграшковий транспорт, спостерігається зростання в 3,7 рази.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Попит зріс й на інші іграшки, зокрема, на сюжетно-рольові ігрові набори – в 3,3 рази; м’які іграшки – в 2,6 рази настільні ігри – в 2,5 рази; хобі та творчість – в 1,6 рази; ляльки – в 1,2 рази.

Автомобілісти також стали купувати більше товарів для свого транспорту: обсяг продажів пускозарядних пристроїв зріс удвічі, а моторних мастил – в 1,6 раза, якщо порівнювати з листопадом вже минулого 2022 року.

Українці вже почали підготовку й до літнього відпочинку: попит на тренажери та спортивний інвентар й велотовари зріс майже вдвічі. Також популярними були товари з категорії догляду за собою.

Також зріс попит у категорії товарів для дому: переважно, українці купують посуд, меблі, текстиль та декор для своїх осель. Найбільшою популярністю користується інвентар для дому – попит зріс на 25%.

Перманентно тримається попит на зарядні станції та генератори й навіть має тенденції до зростання: на 70% зріс попит на зарядні станції та на 30% – на дизельні генератори. Продажі товарів для будівництва та ремонту також зросли –  у грошовому вимірі на 80%. 

“Військовий час та блекаут позначаються на структурі продажів маркетплейсу АЛЛО. Зміни помітили всі наші партнери, адже добре видно, як за цей час змінилася структура продажів. Зарядні станції, повербанки, генератори та ліхтарі все ще необхідні українцям, тож їх продовжують купувати. Проте, українці, попри все, святкують Різдво та Новий рік та купують подарунки: у грудні знову з’явився попит на товари для дітей, а це була найпопулярніша категорія й у грудні 2021 року”, – коментує операційна директорка ГК “АЛЛО” та керівниця маркетплейсу allo.ua  Наталія Панкратова. 

Як раніше писала KВ, у столиці відкрили новий пункт незламності, який розрахований на 1000 людей. Його розгорнули на базі маркет-моллу “Даринок”, що біля станції метро “Лісова”.

Читайте: В столиці відкрили найбільший пункт незламності, – КМВА


Фото: з відкритих джерел

КиївВлада

Автор:
Анастасія Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4