У Києві з 4 по 11 жовтня безкоштовно стерилізуватимуть домашніх тварин

У Києві з 4 по 11 жовтня безкоштовно стерилізуватимуть домашніх тварин

Із 4 до 11 жовтня у клініках КП “Київська міська лікарня ветеринарної медицини” можна буде безкоштовно стерилізувати свого домашнього улюбленця. Акція присвячена Всесвітньому дню захисту тварин, який відзначається 4 жовтня. Скористатись пропозицію зможуть соціально-незахищені верстви населення. Кількість безкоштовних стерилізацій обмежена: загалом буде проведено 30 операцій.

Про це KВ дізналася з повідомлення пресслужби Київської міської державної адміністрації (КМДА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як повідомляється, щоб дізнатись про наявність пільгових стерилізацій і скористатись такою можливістю потрібно звернутись до однієї із клінік підприємства:

  • лікарня Дарницького району (вул. Вірменська, 29) – (097) 563 92 79; (044) 366 64 04 (044) 563 94 79;

  • лікарня Деснянського району, (вул. Електротехнічна, 5-А) – (063) 552 07 76, (044) 366 64 01;

  • лікарня Подільського району (вул. Ярославська, 13) – (063) 536 53 37, (044) 366 64 05.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм Подписаться

Також повідомляється, що найближчої суботи у Тимчасовому притулку для тварин “Виставковий центр” пройде спеціальна фотосесія, під час якої всі охочі зможуть сфотографуватись із вихованцями притулку, а фото, зроблені під час акції, будуть використовуватись для поширення інформації про тварин у притулку, що допоможе знайти їм дім.

“Мета цих двох заходів – привернути увагу до ситуації із дотриманням прав тварин. У Декларації прав тварин сказано, що будь-яка тварина, що залежить від людини, має право на турботу та захист. Стерилізація – це і є турбота, адже вона перешкоджає виникненню багатьох хвороб у тварин та є чи не найдієвішим інструментом для вирішення проблеми безпритульних тварин”, – розповіла в.о. директора КП “Київська міська лікарня ветеринарної медицини” Наталя Мазур.

Нагадаємо, у Київському зоопарку готують мешканців до холодної пори  року. По черзі облаштовують нові комфортні домівки, максимально наближені до природних умов. Сірому журавлю Сірку працівники зоопарку облаштували великий природний вольєр.

Читайте: У Київському зоопарку тварин готують до зимівлі (відео)

Фото: bit.ua

КиївВлада

Автор:
Бровко Ігор
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4