У клубному будинку Illinsky House відбувся «Вечір перспектив»

У клубному будинку Illinsky House відбувся «Вечір перспектив»

У клубному будинку Illinsky House на Подолі пройшов захід «Вечір перспектив», організований девелопером Alliance Novobud. Подія об’єднала приватних інвесторів, банківських представників та рієлторів, які обговорювали інвестиційні можливості з різним точком зору — від фінансів до астрології. Захід завершився презентацією інвестиційних можливостей в об’єктах Illinsky House та Montreal House.

На правах реклами

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

У пресслужбі компанії розповіли, що у патіо клубного будинку Illinsky House, що на Подолі, пройшов захід «Вечір перспектив: інвестиції, астрологія та інсайти». Організатором виступив девелопер Alliance Novobud, а серед гостей були представники приватних столичних інвесторів, банків, рієлторських компаній тощо.  

«Ми організували цей вечір для тих, хто вміє бачити можливості там, де інші бачать лише виклики. Для тих, хто сміливо інвестує в майбутнє й завжди знаходить шляхи для розвитку. Спікерами стали, здавалось би, зовсім різнопланові експерти — Іван Компан, фінансист, директор Академії «Делойт», та Віктор Базилей, керівник Київської Школи астрології. Та завдяки такій комбінації нам вдалося поглянути на сучасний процес інвестування з різних сторін — з прагматичної та езотеричної. Крім цього, весь вечір на локації працювала професійна тарологиня, до якої була черга з гостей», — розповіла CMO Alliance Novobud Ірина Міхальова.

У пресслужбі додали, що закрили офіційну частину заходу експерти з нерухомості столичних проєктів девелопера — Illinsky House та Montreal House, які презентували гостям можливості інвестування в нерухомість бізнес-класу. Завершили вечір приємним спілкування та частуванням під осінніми зорями.  

Більш детальну інформацію з питань інвестування в житлову та комерційну нерухомість в Illinsky House та Montreal House звертайтеся в офіс продажу за адресою: м. Київ, вул. Іллінська, 22, або за телефоном: +38 (044) 344-06-93.

Нагадаємо, що девелоперська компанія Alliance Novobud запустила нову програму розтермінування з вигідними умовами на квартири в житлових комплексах Києва та Броварів. Пропозиція включає тривалий період виплат, низький перший внесок, та фіксацію ціни на весь термін угоди. У різних проєктах компанії умови розтермінування варіюються, дозволяючи клієнтам вибирати оптимальний варіант. 

Читайте: Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у серпні

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

Рекомендуємо до перегляду
1,17 млрд до кінця 2027-го: Київрада затвердила нову програму охорони та збереження культурної спадщини
1,17 млрд до кінця 2027-го: Київрада затвердила нову програму охорони та збереження культурної спадщини
09:00 Столична міськрада затвердила цільову програму “Охорона та збереження культурної спадщини”, яка розрахована на період 2025–2027 років. На її реалізацію планується витратити 1,17 млрд…
Більше коштів на армію та Подільсько-Воскресенський міст: Київрада відкоригувала бюджет і програму соцекономрозвитку
Більше коштів на армію та Подільсько-Воскресенський міст: Київрада відкоригувала бюджет і програму соцекономрозвитку
15:00 Київрада вчергове внесла зміни до бюджету міста-2024, а також відкоригувала Програму економічного та соціального розвитку (ПЕСР) у розрізі видатків на 2024 рік. Таким…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачало Коцюбинське
09:00 В серпні поточного року Коцюбинське назамовляло товарів, послуг та робіт сумарно на 3,87 млн гривень. Більше 60% цих коштів “розійшлося” на підготовку до…
Banner
QlU7mDx4