У Києві внаслідок атаки БпЛА загинула дівчина-підліток, в області померла жінка

У Києві внаслідок атаки БпЛА загинула дівчина-підліток, в області померла жінка

Увечері 25 жовтня армія рф вчергове атакувала Київ та область ударними БпЛА. В Соломʼянському районі столиці було пошкоджено квартири багатоповерхівки з 17 по 21 поверхи. Постраждало шестеро людей, на жаль, загинула дівчинка- підліток. На Київщині внаслідок нічної ворожої атаки постраждала дитина та загинула жінка, рятувальники ліквідували 2 пожежі.

Про це, як передає КВ, йдеться у повідомленні Київської міської військової адміністрації (КМВА), інформації мера Києва Віталія Кличка та повідомленні ДСНС України.

“Внаслідок атаки на Київ російських БПЛА в Соломʼянському районі загинула одна особа, постраждало шестеро людей, одну з них госпіталізували.  Іншим надали допомогу на місці”, – повідомив начальник КМВА Сергій Попоко.

Віталій Кличко інформував, що у будинку в Соломʼянському районі загинула дівчинка 2009 року народження. 

За даними ДСНС, о 21:08 25 жовтня надійшло повідомлення, що внаслідок ворожого обстрілу пошкоджено квартири з 17 по 21 поверхи. 

“Сталося руйнування з подальшим горінням на 16 та 17 поверхах, а також загоряння на 20 та 21 поверсі 25-поверхового житлового будинку. Пожежу локалізовано о 22:54 на площі 200 кв. м, ліквідовано о 23:21”, – йдеться в дописі.

 Рятувальники евакуювали понад 100 осіб, з квартири на 20 поверсі було врятовано 2 людей, їх передали медикам швидкої.

На Київщині, за інформацією ДСНС, в Ірпені через падіння уламків, загорівся двоповерховий гараж, прибудований до хостелу. Пожежу вдалося ліквідувати вогнеборцям о 01:12.

На Бориспільщині пошкоджено приватний житловий будинок, гараж, у двоповерховому гуртожитку вибиті вікна. Постраждала дитина 2011 року народження.

На Обухівщині ліквідовано загорання покрівлі житлового будинку.

За інформацією начальника КОВА Руслана Кравченка, внаслідок атаки померла жінка 1968 року народження. Через падіння уламків ворожих цілей вона отримала поранення в області живота. Крім того, внаслідок атаки отримав незначні ушкодження хлопчик 13 років.

Як інформувала КВ, у ніч на 25 жовтня ворог атакував Київщину дронами. В регіоні працювали сили ППО. Ворожі цілі було знищено, влучань в об’єкти критичної чи житлової інфраструктури не зафіксовано. Постраждалих серед населення не було. У Києві тієї ж ночі внаслідок падіння уламків збитих БпЛА було зафіксовано загоряння на відкритій території дерев та трави у Дарницькому районі. Інформації щодо потерпілих не надходило. 

Читайте: Наслідки нічної атаки рф на Київ: зафіксовано падіння уламків в Дарницькому районі

Фото: ДСНС, поліція Київщини

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Замкнуте коло: незаконний ресторан у столичному парку “Партизанська слава” не можуть знести вже 12 років
Замкнуте коло: незаконний ресторан у столичному парку “Партизанська слава” не можуть знести вже 12 років
09:00 В Києві не може завершитися епопея навколо знесення самовільно зведеної будівлі “Garden cafe” (до 2020 року – “Колиба”) у регіональному ландшафтному парку “Партизанська…
“Made in Kyiv” на виставці “MSV International Engniiring Fair” в Чехії: підсумки і перспективи для столиці
“Made in Kyiv” на виставці “MSV International Engniiring Fair” в Чехії: підсумки і перспективи для столиці
17:12 Провідні підприємства-експортери Києва представили промисловий потенціал столиці “ на міжнародній виставці “MSV International Engniiring Fair”. Щорічна виставка технологій для машинобудування Центральної Європи відбулася…
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Київ
Справи насущні: скільки та на що у вересні 2024-го витрачав Київ
09:00 Протягом вересня 2024 року київські бюджетні замовники провели через Prozorro договорів на загальну суму 3,37 млрд гривень, що є середнім показником для столиці.…
Banner
QlU7mDx4