“Укрпошта” ввела в обіг марку “Кримський міст на біс!”

“Укрпошта” ввела в обіг марку “Кримський міст на біс!”

Сьогодні, 4 листопада, “Укрпошта” ввела в обіг марку “Кримський міст на біс!”. Урочисте спецпогашення штемпелем “Перший день” провели в знаковому та символічному місці – на пішохідно-велосипедному мосту, що пролягає через Володимирський узвіз, який 10 жовтня став ціллю ворога і зазнав ракетної атаки з боку росії, проте залишився майже неушкодженим.

Про це KВ стало відомо з повідомлення “Укрпошти”

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зазначається, що Кримський міст – незаконно побудований транспортний перехід, що з’єднує тимчасово окупований Кримський півострів із росією через Керченську протоку. У рамках повномасштабної війни, розпочатої окупантами 24 лютого 2022 року, саме через нього йшли військові ешелони росіян, переправлялася техніка і боєприпаси. 8 жовтня Кримський міст було пошкоджено вибухівкою, що частково обмежило шляхи постачання озброєння.

“Поштова марка “Кримський міст на біс!” містить кілька цікавих деталей і натяків: недопалок у руках героїні, як свідчення того, що останнім часом окупанти створюють собі забагато проблем від паління в заборонених місцях, автомобіль, що летить у прірву, гублячи награбовану побутову техніку, Байрактар, який “випадково” пролітав над мостом та розбитий ворожий танк”, – йдеться у повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

З метою підвищення колекційної цінності тираж поштової марки зменшено порівняно з анонсованим, він становитиме 2,1 млн екземплярів або 300 тис маркових аркушів. Номінальна вартість – М (бо міст), що коштує 18 грн за марку або 126 грн за аркуш з 7 марок.

До поштової марки буде випущено конверт “Перший день”, немаркований художній конверт та листівку.

Автором поштової марки став Юрій Шаповал – художник-живописець, працює у техніці живопису, графіки та інсталяції. Закінчив Полтавський національний технічний університет імені Юрія Кондратюка.

“Укрпошта” ввела в обіг марку “Кримський міст на біс!”Повідомляється, що придбати новий поштовий набір “Кримський міст на біс!” можна з 4 листопада в усіх відділеннях Укрпошти та на офіційному сайті, а також на маркетплейсах PromKastaRozetkaeBay та Amazon. Онлайн можна придбати до 10 поштових аркушів, 10 художніх конвертів та 10 листівок на одне замовлення.

Конверти “Перший день” можна буде придбати лише у відділеннях поштового зв’язку не більше, як 2 екземпляри на одне замовлення. Також на всіх онлайн-майданчиках можна буде придбати тематичний мерч із зображенням нової марки: футболки, світшоти та два види магнітів.

Читайте: “Слава Збройним Силам України!”: Укрпошта вводить в обіг нові марки

Фото: Укрінформ

КиївВлада

Автор:
Оксана Олійникова
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4