Відстоюватимемо в Київоблраді видатки громад у обласному бюджеті-2022, – “За Майбутнє”

Відстоюватимемо в Київоблраді видатки громад у обласному бюджеті-2022, - “За Майбутнє”

17 серпня відбулася нарада Київського обласного осередку партії “За Майбутнє”. Темами для обговорення став спектр питань як для усієї області, так і для кожної окремої громади.

Про це KV стало відомо з допису пабліку “Київщина за Майбутнє” у “Фейсбук”. 

Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

Повідомляється, що у нараді взяли участь голова осередку Ярослав Москаленко, його заступник Володимир Сабадаш, перший заступник голови Київської обласної ради (КОР) Ярослав Добрянский, а також голови територіальних громад від “ЗМ” Геннадій Дикий (Біла Церква), Вадим Токар (Макарів) і Цвик Василь (Згурівка). 

“У рамках наради партійці “ЗМ” обговорили важливий спектр питань як для усієї області, так і для кожної окремої громади. Зокрема у контексті підготовки до бюджетного процесу в обласній раді узгодили позиції щодо майбутніх бюджетних видатків та конкретних об’єктів, які потребують фінансування у кожній громаді. Було вирішено, що фракція “ЗМ” у КОР відстоюватиме відповідні статті видатків у обласному бюджеті-2022”, – йдеться у повідомленні.

Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

Крім цього представники “ЗМ” обговорили хід підготовки до опалювального сезону у громадах та вирішили координувати власні дії щодо цього питання, щоб максимально ефективно використовувати не лише власний досвід, а й досвід своїх колег. Також депутати і мери від “ЗМ” обговорили хід вакцинальної кампанії проти COVID-19 та узгодили позиції щодо підготовки до ймовірної третьої хвилі епідемії.

Василь Цвик розповів колегам про підготовку Згурівської громади до нового навчального року у школах. Зокрема у громаді уже фактично завершили перевірку пожежної безпеки у навчальних закладах, тому місцеві школи знаходяться уже на завершальному етапі підготовки до Дня знань.

Також пройшла нарада з фракцією “За Майбутнє” в Українській міській раді. На засіданні було переобрано голову фракції – ним став Олександр Кровкін. Фракція вчергове закріпила свою єдність у голосуванні щодо будь-яких важливих питань та відстоювання інтересів виборців.

Загалом партійці За Майбутнє” домовилися і надалі звіряти позиції щодо найбільших актуальних питань та процесів, адже ця практика уже довела свою ефективність і показала, що синергія спільних зусиль дає значно кращі результати, аніж робота поодинці. 

Нагадаємо, як раніше писала KV, районні ради мусять поквапитися з передачею майна, що знаходилося у спільному комунальному управлінні, новоствореним територіальним громадам. 

Читайте: Нагальні питання громад об’єднали Вишгородську райраду, – Правдива

Фото: паблік “Київщина за Майбутнє” в Facebook.

КиевVласть

Автор:
Вероника Злацкая
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4