Жителі Макарова просять енергоінспекцію вирішити проблеми з енергопостачанням, – депутатка Новіцька

Жителі Макарова просять енергоінспекцію вирішити проблеми з енергопостачанням, - депутатка Новіцька

Жителі села Макаров що на Київщині скаржаться на постійні відключення електроенергії. Місцева депутатка від партії “За Майбутнє” Новіцька ініціювала вирішення проблем з енергопостачанням.


Про це KV стало відомо з допису пабліку “Київщина за Майбутнє” у мережі “Фейсбук”.


Подписывайтесь на новости “КиевVласть”
 

“Депутатка Макарівської селищної ради від партії “За Майбутнє” Тетяна Новіцька ініціювала звернення до в.о. голови Державної інспекції енергетичного нагляду України Володимира Рубанка через проблеми з енергопостачанням у селищі. За словами депутатки, у Макарові дуже часто трапляються збої у постачанні населенню електричного струму, однак відповідальні державні органи не поспішають вирішувати проблему”, – йдеться у повідомленні.


“До мене звертається дуже багато людей щодо аварійних ситуацій на трансформаторних підстанціях та лінійних підключеннях, які відбуваються під час та після опадів”, – стверджує Новіцька.


Подписывайтесь на новости “КиевVласть” в Телеграм

На засіданні Макарівської селищної ради вона ініціювала звернення до інспекції енергетичного нагляду з проханням звернути увагу на проблему. Депутати та селищний голова Вадим Токар підтримали звернення.


Нагадаємо, як раніше писала KV, районні ради мусять поквапитися з передачею майна, що знаходилося у спільному комунальному управлінні, новоствореним територіальним громадам. 


Читайте: Нагальні питання громад об’єднали Вишгородську райраду, – Правдива

Фото: з відкритих джерел

КиевVласть

Автор:
Вероника Злацкая
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4