Звуки вибухів на Київщині пов’язані з загорянням на об’єкті критичної інфраструктури,- КОВА

Звуки вибухів на Київщині пов'язані з загорянням на об’єкті критичної інфраструктури,- КОВА

У Києві та Київській області сьогодні, 14 січня, близько 06:00 години ранку були чутні звуки вибухів. Причиною стало загоряння на одному з об’єктів критичної інфраструктури.

Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської обласної військової адміністрації (КОВА).

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“На одному з об’єктів критичної інфраструктури сталося загоряння. На місці працюють відповідні служби. Попередньо, без постраждалих”, – йдеться в повідомленні.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також заступник командувача Сухопутних військ ЗСУ, генерал-лейтенант Олександр Павлюк повідомив, що звуки вибухів, які мешканці Києва чули зранку 14 січня, не пов’язані з будь-якими військовими діями.

“Звуки вибухів, які можна було почути у Києві та в області, російські ботоферми активно використовують як привід розганяти паніку і транслювати меседж, що це буцімто початок наступу з Півночі. Зазначу, що жодних наступальних дій ворога з Півночі наразі немає”, – зазначив він.

Олександр Павлюк зауважив, що вибухи не пов‘язані із загрозою з повітря чи роботою ППО, а також з будь-якими військовими діями. 

Нагадаємо,  у Київській області тривають роботи з розмінування. Загалом від початку робіт та станом на 17 грудня 2022 року піротехніки виявили та знешкодили 75 886 вибухонебезпечних предметів.

Читайте: У ДСНС розробили інтерактивну мапу з позначками вибухонебезпечних територій

Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
Нацполіція розслідує розкрадання бюджету на капітальних ремонтах зелених зон Києва
09:00 Нацполіція розслідує чергові факти можливих “бюджетних розпилів” при проведенні низки капітальних ремонтів столичних зелених та “відпочинкових” зон. В рамках кримінального провадження, відкритого в…
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
Хліб та міни: як сапери та фермери очищують Київщину від мін та вибухівки
09:00  Тисячі гектарів родючих сільгоспугідь Київщини заміновані вибухонебезпечними предметами. Якнайшвидше очищення від цих залишків війни важливе не лише для економіки країни, а й для…
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
У Києві планово обстежать 20 шляхопроводів, естакад та мостів
15:00 До кінця цього року за результатами тендерів КП “Київавтошляхміст” 20 столичних шляхопроводів, естакад та мостів мають технічно обстежити. За відповідні роботи КП готове…
Banner
QlU7mDx4