ФДМУ продав “Триліський спиртзавод” на Київщині, вартість якого оцінили в мінімальну зарплату

ФДМУ продав “Триліський спиртзавод” на Київщині, вартість якого оцінили в мінімальну зарплату

Фонд державного майна України (ФДМУ) з третьої спроби продав “Триліський спиртовий завод”, що розміщений на Київщині за 71 км від столиці. Покупцем заводу виступила підприємець з Тернополя, яка запропонувала 6,5 тис. гривень, хоча стартова ціна лоту була 655 тис. гривень. 

Про це KВ стало відомо з оголошення пресслужби ФДМУ. 

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Як йдеться в оголошенні, ФДМУ продав Єдиний майновий комплекс державного підприємства “Триліський спиртовий завод”, який знаходиться у Фастівському районі в селі Триліси, по вул. вул. Степова, 1а. 


Завод було продано за 6553 гривень. Єдиним учасником стала Олена Дубіна з Тернополя, яка й запропонувала за підприємство 6553 гривень.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Зазначається, що об’єкт приватизації включає 40 зареєстрованих одиниць нерухомого майна та інфраструктури загальною площею 13222,2 кв. м. 


“На вказаній земельній ділянці розміщені об’єкти нерухомого майна, які призначені для використання у виробничому процесі та входять до складу об’єкта приватизації: виробничо-складські будівлі, інші будівлі та споруди, а також об’єкти нерухомого майна, які не підлягають приватизації: житлові будинки, погреби та сараї до житлових будинків”, – йдеться в оголошенні. 


Також в ФДМУ зазначають, що на кінець червня накопичилася заборгованість у розмірі 11 млн 439 тис. гривень у тому числі:


  • 3 млн 944 тис. гривень – борги по зарплаті;

  • 5 млн 736 тис. гривень – борги перед бюджетом;

  • 1 млн 83 тис. – борги за страхування;

  • 312 тис. гривень – розрахунки за товари, роботи, послуги;

  • 364 тис. гривень – кредиторська заборгованість. 


Основною умовою продажу заводу було погашення протягом 6 місяців заборгованості із зарплати, перед бюджетом на дату переходу права власності та недопущення звільнення працівників з ініціативи покупця чи уповноваженого ним органу протягом 6 місяців.


Нагадаємо, ФДМУ вже не вперше намагався продати даний завод. Так у червні Фонд держмайна анонсував початок торгів на Триліський спиртовий завод, що розміщений на Київщині за 71 км від столиці. Стартова ціна заводу складала близько 1,25 млн гривень. 


Читайте: Триліський спиртзавод на Київщині виставили на аукціон за понад 1,2 млн гривень 


В серпні ФДМУ знову виставляв завод на продаж. 

Читайте: Регіональне відділення Фонду держмайна виставило на продаж Трипільський спиртзавод, що на Київщині 

Фото: ФДМУ

КиївВлада

Автор:
Павло Башинський
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4