Кличко наказав скасувати закупівлю 17 легкових авто і повернути виділені на них кошти, – ЗМІ

Кличко наказав скасувати закупівлю 17 легкових авто і повернути виділені на них кошти, - ЗМІ

Київський міський голова Віталій Кличко доручив структурним підрозділам Київської міської державної адміністрації (КМДА) скасувати закупівлю 17 одиниць легкових автомобілів та повернути кошти, які Київрада виділила комунальному підприємству (КП) “АТП КМДА” для закупівлі цих авто. Раніше депутати Київради звернулись до Кличка, щоб той скасував закупівлю, аби зекономити гроші на ЗСУ.

Про це KВ стало відомо з повідомлення видання “Вечірній Київ”, яке посилається на інформацію, отриману у пресслужбі КМДА.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

У повідомленні зазначається, що рішення про перенаправлення цих коштів на більш нагальні потреби буде прийняте на найближчий сесії Київради. Засідання має відбутися завтра, 8 червня 2023 року.

Згадане видання пише, що Віталій Кличко “наголосив, що розпорядники бюджетних коштів мають підходити до планування закупівель з урахуванням нагальних питань сьогодення, та не допускати необґрунтованих витрат”.

Парк автомобілів КП “Автотранспортне підприємство виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації)” (КП “АТП КМДА”) налічує 109 одиниць (у тому числі два автобуси та три одиниці спеціальної техніки).

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Як інформувала KВ, 18 травня депутатський корпус столичної міськради попросив мера Києва Віталія Кличка скасувати закупівлю 17 автомобілів Toyota Camry, яку здійснює КП “АТП КМДА”, і за можливості направити передбачені на це кошти – близько 20 млн гривень – на закупівлю транспортних засобів для потреб армії.

Ця закупівля наразі має статус розглянутих пропозицій з повідомленням про намір укласти договір з єдиним учасником торгів – ТОВ “Віді Автострада”

Читайте: Кличка закликали скасувати закупівлю автомобілів Toyota Camry для чиновників

Фото:  КМР

КиївВлада

Автор:
Олексій Ігнатьєв
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4