Справу директора російських пропагандистів з russia today красовського передали до суду, – СБУ

Справу директора російських пропагандистів з russia today красовського передали до суду, - СБУ

СБУ завершила досудове розслідування щодо директора російського пропагандистського телеканалу russia today антона кузнєцова-красовського. Обвинувальний акт передано до суду.

Про це KВ стало відомо з повідомлення пресслужби СБУ.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Він неодноразово використовував усі доступні йому медійні платформи для публічних закликів до геноциду українців, ліквідації незалежності України та повалення її конституційного ладу”, – наголошують в СБУ.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Слідчі зібрали вичерпну доказову базу для притягнення його до кримінальної відповідальності. Задокументовано, що кузнєцов-красовський неодноразово негативно висловлювався як про українців, як націю, так і про існування України як самостійної і суверенної держави.

У своїх публікаціях зловмисник закликав російську владу до фізичного знищення українців: 

“Ребят, ну очевидно, что надо взять себя в руки. Собраться, перестать думать о “братьях”. Они не братья нам. Я там вырос, со знанием дела говорю: Мочите! Давайте! Хватит!”

Він поширював антиукраїнську пропаганду не лише в ефірі телеканалу, а й створював “авторські” відеозаписи на кшталт “С*ка, этой страны не должно быть!”. При цьому переконував глядачів у доцільності проведення так званої “спеціальної воєнної операції” на території України.

Нагадаємо, правоохоронці повідомили про підозру мешканцю Києва, який публічно закликав до відродження СРСР та пропагував комуністичний тоталітарний режим. 

Читайте: Киянину повідомили про підозру в пропаганді комуністичного режиму

Фото: пресслужба СБУ

КиївВлада

Автор:
Олександр Кравченко
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
Banner
QlU7mDx4