У Білоцерківській міській раді ухвалили низку земельних рішень

У Білоцерківській міській раді ухвалили низку земельних рішень

На 61 позачерговій сесії Білоцерківської міської ради 26 вересня ухвалили низку рішень, які стосувалися ліквідації ліцею, оренди житла, діяльності прокуратури, змін у програмі охорони довкілля, матеріального резерву, передачі об’єктів у комунальну власність та заходи і можливості для маломобільних груп. Білоцерківська міськрада також надала права користування землями підприємствам громади —  ТОВ “Білоцерківський хлібокомбінат”, “Футурі-тайм”, ПАТ “Дтєк київські регіональні електромережі”, ТОВ “Інтергума-2010”.

Про це КВ дізналася з повідомлення на офіційному сайті Білоцерківської міської ради.

Одним з таких рішень було припинення права постійного користування  земельною ділянкою тов “Білоцерківський хлібокомбінат”.

“Про внесення змін в рішення міської ради від 28 серпня 2024 року № 6139-59-VIII”Про погодження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту та встановлення земельного сервітуту з фізичною особою – підприємцем Шпарою Сергієм Олеговичем””, – йдеться у повідомленні про ще одні зміни.

Окрім цього, міська рада надала дозвіл на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок комунальної власності для деяких суб’єктів. Зокрема, це стосується ПАТ “Дтєк київські регіональні електромережі”, ТОВ “Істрейт” і ТОВ “Футурі-тайм”. 

Також на засіданні затвердили технічну документацію щодо відведення земельних ділянок юридичним особам, підприємцям та фізичним особам. Окрім цього, міська рада ухвалила рішення про отримання права сервітуту ТОВ “Інтергума-2010” та ще кільком громадянам.

Також були затверджені рішення про передачу земельної ділянки комунальної власності в оренду таким суб’єктам, як ТОВ “Білоцерківське шляхово-експлуатаційне управління”, ТОВ “Інкерам”, а також ТОВ “Український пекарський дім”.

Нагадаємо, що в березні 2022 року Виконавчий комітет Білоцерківської міської ради оголосив тендер на розробку проектної документації, необхідної для встановлення меж прибережних захисних смуг вздовж річок. Йдеться про Рось, Кам’янку, Протоку, а також про ставки і водойми, що розташовані на території громади.

Читайте: У Білій Церкві водій під наркотиками врізався в електроопору, яка впала на пішохода

 Фото: відкриті джерела

КиївВлада

Катерина Кононова

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
Підозра іноземцю: на капремонті гуртожитка “Київпастрансу” могли вкрасти 1,8 млн гривень
09:00 Нацполіція розслідує справу щодо розкрадання 1,8 млн гривень столичного бюджету при здійсненні капремонту одного з гуртожитків КП “Київпастранс” на вул. Мрії (раніше мала…
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
Finita la Вирлиця: суд поставив крапку у справі щодо повернення столичній громаді берегів озера
09:00 Столична прокуратура спільно з активістами добилися повернення до комунальної власності ділянки площею 19,72 га в Дарницькому районі біля озера Вирлиця (фактично, водно-болотні угіддя).…
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Banner
QlU7mDx4