Київська система моніторингу якості повітря працює в обмеженому режимі через перебої з електропостачанням, – КМДА

Київська система моніторингу якості повітря працює в обмеженому режимі через перебої з електропостачанням, - КМДА

У Києві частина міських пунктів спостереження за станом атмосферного повітря не функціонує у зв’язку з відключеннями електроенергії. За інформацією з працюючих пунктів моніторингу, які знаходяться на лівому березі, станом на 9:00 ранку 2 листопада рівень забрудненості атмосферного повітря у столиці знаходиться в межах середнього та високого. 


Про це, як передає KВ, йдеться в повідомленні пресслужби Київської міськдержадміністрації (КМДА) з посиланням на Управління екології та природних ресурсів.


Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Зазначається, що також не виявлено перевищень гранично допустимих концентрацій зважених часток. Радіаційний фон перебуває у нормі.


Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


Згідно повідомлення, у Дніпровському районі, на працюючому стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Харківське шосе, 7/1 загальний індекс якості повітря – 82(високий рівень забрудненості). Індекс якості повітря обумовлений підвищеними показниками забрудненості дрібнодисперсним пилом. Радіаційний фон, при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год, становить: 0,10 мкЗв/год.


Також у Дарницькому районі на стаціонарному пункті моніторингу атмосферного повітря за адресою вул. Архітектора Вербицького, 26 загальний індекс якості повітря – 53 (середній рівень забрудненості). Індекс якості повітря обумовлений підвищеними показниками забрудненості дрібнодисперсним пилом. Радіаційний фон, при контрольній нормі у 0,26 мкЗв/год, становить: 0,10 мкЗв/год.


Нагадаємо, відсьогодні, 2 листопада, на всіх тролейбусних маршрутах столиці працюють автобуси. Місто продовжує скорочувати електроспоживання, аби зменшити навантаження на енергосистему.


Читайте: “ДТЕК Київські регіональні електромережі” оприлюднила графіки стабілізаційних відключень світла на Київщині

Фото: КМДА

КиївВлада

Автор:
Олександр Попов
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4