Зеленський відвідав Донеччину, де оглянув фортифікації та провів безпекову нараду (фото)

Володимир Зеленський

Президент України Володимир Зеленський на Донеччині провів нараду щодо безпекової ситуації в регіоні. Також він ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд.

Про це КВ стало відомо з повідомлення пресслужби Президента України.

Як повідомляється, в ході безпекової наради командувач ОСУВ «Хортиця» Юрій Содоль доповів про оперативну обстановку в зоні відповідальності, зокрема щодо оборони Часового Яру. Також він поінформував про основні потреби військових підрозділів.

Начальник Донецької обласної військової адміністрації (ОВА) Вадим Філашкін доповів про ліквідацію наслідків російських обстрілів і відновлення водопостачання в населених пунктах. Також він розповів про забезпечення навчання в регіоні та будівництво шкільних укриттів. Крім того, Вадим Філашкін зазначив, що Донецька ОВА разом з іншими областями та Державним агентством відновлення та розвитку інфраструктури зводять третю лінію оборони в регіоні.

Керівники управлінь СБУ та Нацполіції доповіли про контррозвідувальну роботу та криміногенну ситуацію в області.

Також повідомляється, що Володимир Зеленський ознайомився з перебігом будівництва фортифікаційних споруд на Донеччині. 

Глава держави оглянув вогневі споруди, захисні залізобетонні конструкції, траншеї, спостережний пункт та невибухові загородження.

Нагадаємо, днями Президент України Володимир Зеленський підписав “Проєкт Закону про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку”.

Читайте: Зеленський підписав закон про мобілізацію

Фото: пресслужба Президента України

КиївВлада
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Сміттєві війни: суд зобов’язав ТОВ “Утілсервіс” відшкодувати Бородянці понад 1,2 млн гривень
09:56 Обласна прокуратура у Господарському суді Київської області домоглася від місцевого підприємства відшкодування понад 1,2 млн гривень на користь  Бородянської громади. Причиною стало самовільне…
Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
QlU7mDx4