85% мешканців Respublika Park та “Файна Таун” обирають працювати з дому, – Ніконов

Засновник девелоперської компанії КАН Ігор Ніконов, що будує амбітні проєкти у столиці, розповів про цікаву тенденцію по об’єктах компанії. Зокрема, переважна більшість мешканців комплексів “Файна Таун” та Respublika Park обирають працювати з дому, користуючись зручностями інфраструктури ЖК.

                                                                                                                                                                                                                     на правах реклами

Про це KВ стало відомо з інтерв’ю Ігоря Ніконова для журналістки Раміни Есхакзай.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Ми були в шоці, коли виявили, що 85% мешканців ЖК “Файна Таун” та Respublika Park майже не виїжджають за межі комплексів. Вони працюють з дому, бо для них створені усі умови. Розумієте, який це плюс? Людина економить купу часу на дорозі”, – розповів Ніконов. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Девелопер додав, що шукачам житла рекомендує обирати квартири саме в новобудовах. На думку Ніконова, навколишнє середовище й його наповнення суттєво впливають на комфорт мешканців.

“Я вважаю, що головне для мешканця, це середовище, в якому він живе. В якій квартирі ти живеш, наскільки в тебе є всі зручності, наскільки в тебе чистий підїзд, хто живе поруч з тобою, чи є ці люди рівним тобі середовищем, з яким ти можеш спілкуватись, чи є в тебе інфраструктура навколо. Тому раджу обирати квартири в новобудовах”, – розповів Ігор Ніконов.

Як раніше писала KВ, у столиці ринок нерухомості функціонує позитивно, хоча обсяг продажів зменшився в декілька разів, порівняно з попереднім періодом. Великою проблемою наразі є нестача кадрів, оскільки більшість, хто займались цією сферою, нині перебувають у ЗСУ. Незважаючи на виклики в умовах війни, протягом 2023 року компанія KAN продавала приблизно по 25 квартир на місяць у кожному проєкті. Всі розпочаті проєкти, де була хоча б одна продана квартира, продовжують будуватися.

Читайте: У кожному проєкті KAN ми продаємо приблизно по 25 квартир на місяць, – девелопер Ніконов

Фото: скріншот з відео

КиївВлада

Автор:
Анастасія Олійник
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4