Безугла розкритикувала мілітарі лук “слуги” Федієнка

Нардепка зауважила, що “мілітарний” Федієнко активно брав участь та допомагав голові згаданого комітету в затягуванні розгляду закону про мобілізацію. Крім того нардепка зазначила, що Федієнко “підписант непроголосованої постанови” на її звільнення.

Депутатка Верховної Ради Мар’яна Безугла (на фото), членкиня Комітету ВР з питань національної безпеки, оборони та розвідки, піддала критиці зміну образу свого колеги по комітету, нардепа від “Слуг народу” Олександра Федієнка. 

Про це, як передає КВ, йдеться у дописі народної депутатки Мар’яни Безуглої на Facebook  – сторінці.

“Член Комітет ВРУ з питань національної безпеки, оборони та розвідки на честь свого дня народження поміняв фото. Мілітарі, шеврон зв’язку – ні, Олександр Федієнко не мобілізувався, хоча навіть пройшов ВЛК і публічно писав про це. Як і жоден з 16 чоловіків в Комітеті (у нас 20 членів, з них 16 чоловіків, всі призовного віку, жоден)”, – йдеться в дописі Безуглої.

Нардепка зауважила, що “мілітарний” Федієнко активно брав участь та допомагав голові згаданого комітету в затягуванні  розгляду закону про мобілізацію. Крім того вона зазначила, що Федієнко “підписант непроголосованої постанови” на її звільнення. 

“Це так, мабуть, на його думку, потрібно і достатньо в 2024 показати солідарність з виборцями після заговореного на місяці закону про мобілізацію”, – прокоментувала Безугла.

Федієнко, на думку Безуглої, не мобілізувався, тому і не має права на "мілітарі лук"
Федієнко, на думку Безуглої, не мобілізувався, тому і не має права на “мілітарі лук”

Нагадаємо, Олександр Федієнко у 2019 році був обраний народним депутатом 9 скликання від партії “Слуга народу” номером 92 у списку як безпартійний. У березні 2021 року він почав активну діяльність на 98 окрузі Київщини (місто Бориспіль, Бориспільський, Згурівський, Переяслав-Хмельницький, Яготинський райони, частина Броварського району). Рішенням фракції “Слуга народу” “Про організацію роботи народних депутатів України – членів депутатської фракції політичної партії “Слуга народу” в областях на період дев’ятого скликання” було закріплено Олександра Федієнка за 98 округом. 

Читайте: Дублер-мажор: на виборчих округах Київщини почали працювати слуги-списочники

Як інформувала КВ, Мар’яна Безугла, обрана до парламенту 2019 року за мажоритарним округом №217 у Києві (Оболонь), була виключена з лав партії “Слуга народу”. Водночас Рада все ніяк не може розглянути позбавлення Безуглої  посади заступниці ключового парламентського комітету під час війни (оборонного), а сама депутатка публічно зажадала, щоб її виключили з фракції “слуг” у ВР.

Читайте: Безугла підтвердила, що її виключили з партії “Слуга народу”, і хоче, щоб її “відпустили” з однойменної фракції у ВР

Фото: Facebook Мар’яни Безуглої 

КиївВлада

Олександр Попов

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
Роман Титикало: Впроваджувати екологічне законодавство ЄС в Україні потрібно у прискореному темпі
12:00 Керівництво України декларує рішучий рух на шляху членства в Євросоюзі. У зв’язку з цим, Міністерству захисту довкілля і природних ресурсів України треба вже…
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Banner
QlU7mDx4