Чабанівська громада закупила 13 дронів на потреби ЗСУ

Чабанівська громада закупила 13 дронів на потреби ЗСУ

Чабанівська селищна рада уклала три договори із трьома постачальниками. Загалом громада купила 13 дронів, на які витратила 1,6 млн гривень. Ці закупівлі спрямовані на підтримку Збройних сил.

Про це, як передає КВ, вдалося дізнатися з аналізу та моніторингу закупівель Чабанівської селищної ради на майданчику державних публічних закупівель Prozorro.

Другого квітня селищна рада домовилася із ТОВ “М-АГРО”, що заплатять їм 531 тис. гривень за два квадрокоптери DJI Mavic 3Т та два DJI Mavic 3 Pro. Строк постачання товару – не більше 10 днiв, але наразі договір є активним і діє до кінця року. 

Зокрема, за два DJI Mavic 3Т громада виклала 386,1 тис. гривень, де один коштував – 193 тис. гривень. За два DJI Mavic 3 Pro – майже 145 тис. гривень, вартість одного обійшлася в 72,4 тис. гривень. 

Вже у травні громада замовила ще п’ять комплектів FPV-дронів “Таркус-10/ІІ”. Договір уклали з ТОВ “Центральна керуюча компанія”, яким заплатили 175 тис. гривень. Один такий дрон коштував у ТОВ 35 тис. гривень. 

І фактично через тиждень, 6 травня, громада уклала ще один договір з ФОП Гнєздов Євген Вадимович на купівлю в них трьох DJI Mavic 3T та одного DJI Mavic 3 PRO FMC. За чотири комплекти громада заплатила з бюджету 899,4 тис. гривень. За “мавіки” 3T громада виклала 750 тис. гривень (один коштував 250 тис. гривень).

Нагадаємо, Бородянська селищна рада майже за пів року уклала два договори на 275,2 тис. гривень на постачання трьох дронів. У ТОВ “Груп Інтрейд” громада придбала два комплекти “мавіків” та ще один – у ТОВ “Вінер Прайм”.

Читайте: Бородянська громада за пів року придбала лише три квадрокоптери для ЗСУ

Фото: колаж КВ

КиївВлада

Дарина Полішевська

Рекомендуємо до перегляду
Авточернетка
Не заради квартир: Нацполіція розслідує порушення при забудові земель НАН України у Києві
09:00 Головне слідче управління (ГСУ) Нацполіції вивчає особливості реалізації договорів від 22 листопада 2016 року щодо будівництва житлового комплексу на просп. Академіка Глушкова, 42,…
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
Справи насущні: скільки та на що у липні 2024-го витрачав Ірпінь
09:00 Загальна сума публічних замовлень Ірпеня в липні сягла 44,33 млн гривень. Більше третини цих грошей направили на другу спробу будівництва станції знезалізнення по…
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
ДБР розслідує скандальне будівництво апартамент-готелю на столичному Звіринцю
09:00 ДБР розслідує факти можливих порушень законодавства при будівництві “апартамент-готелю” на вул. Курганівській (місцевість Звіринець, Печерський район). Наразі слідчі встановили, що ця забудова здійснюється…
Banner
QlU7mDx4