Депутатам ВРУ куплять нове мило та лосьйони, оновлять квіти у вазонах і полагодять ліфт

Управління Апарату Верховної Ради, що забезпечує різні господарчі потреби парламенту, закупило та ще збирається закупити низку товарів та послуг. Серед них – ремонт ліфту в будинку, де засідають комітети Ради, а також квіти для краси в кулуарах та мило для санітарії у вбиральнях.

Про це KВ дізналася з оголошень в електронній системі публічних закупівель.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

За результатами тендерів, що відбулися, Управління адміністративними будинками Управління справами Апарату Верховної ради, як очікується, заплатить 41 759 гривень за 2400 літр рідкого мила (кваліфікація переможця – ТОВ “Хелсі фарм Україна”.

Без використання електронної системи (тобто поза конкуренцією) було закуплено розсаду квітів, таких як Пеларгонія (168 штук), Колеус (80 штук), Іпомея (56 штук). Торговець квітами (ФОП) Ціник Володимир Петрович отримає за квіткову розсаду 32 240 гривень.

Так само без торгів визначено підрядника на ремонт парламентського ліфту: за послугу з поточного ремонту підйомника в будинку комітетів Ради 35 957,81 гривень отримає ТОВ “Ліфт-Сервіс”.

Крім того, ще очікуються торги на закупівлю 2395 штук твердого господарського мила (очікувана вартість закупівлі – 35 996 гривень).

Дивіться, що цікавого публічно закуповували у столиці й на Київщині минулого тижня:

Читайте: Справи насущні: скільки та на що у лютому 2024-го витрачала Калинівка Фастівського району

Фото: “Лівий берег”

КиївВлада

Автор:
Олексій Ігнатьєв
Поділитися
Поділитися
Поділитися
QlU7mDx4

Рекомендуємо до перегляду

Втрати на понад 433 млн гривень: правоохоронці розслідують махінації в сфері паркування Києва
09:00 Столичні правоохоронці продовжують фіксувати численні порушення в діяльності КП “Київтранспарксервіс”. Наразі в рамках двох кримінальних проваджень слідчі вивчають факти втрати цим підприємством і,…
Справи насущні: скільки та на що у квітні 2024-го витрачав Київ
09:00 У квітні поточного року загальна вартість публічних замовлень столиці сягла 3,3 млрд гривень, що на 650 млн гривень більше, ніж місяцем раніше. Найбільшу…
Підкуп експертів і тиск на свідків: керівнику “Київмедспецтрансу” загрожує до 12 років позбавлення волі
09:00 Директору КО “Київмедспецтранс” Віталію Безносюку (на колажі) загрожує до 12 років позбавлення волі за низку корупційних правопорушень. Наразі він є офіційним підозрюваним в…
QlU7mDx4