Депутати Білої Церкви не подолали вето на виділення земельних ділянок кільком компаніям

Депутати Білої Церкви не подолали вето на виділення земельних ділянок кільком компаніям

На сесії Білоцерківської міської ради 11 жовтня депутати не змогли подолати вето на низку земельних рішень, прийнятих на попередньому, 61-му пленарному засіданні. Рішення були зупинені секретарем міської ради Володимиром Вовкотрубом та винесені на повторний розгляд. 

Про це КВ стало відомо з повідомлення Білоцерківської міської ради.

“11 жовтня на розгляд міської ради було винесено чотири рішення прийнятих на попередньому пленарному засіданні 61 сесії, які були зупинені секретарем міської ради Володимиром Вовкотрубом та внесені на повторний розгляд. Для подолання «вето» міського голови необхідно, щоб рада підтвердила попереднє рішення двома третинами депутатів від загального складу ради”, – йдеться в повідомленні.

Згідно з порядком денним сесії були включені питання “Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки Товариству з обмеженою відповідальністю “ІНТЕРГУМА-2010”, “Про встановлення земельного сервітуту з Товариством з обмеженою відповідальністю “ІНТЕРГУМА-2010”; “Про погодження технічної документації та встановлення земельного сервітуту для ТОВ “ЦЕНТР-ГРУП БЦ”; “Про погодження технічної документації та встановлення земельного сервітуту для ТОВ “ЦЕНТР-ГРУП БЦ” площею 0,0026 га”.

Проте відомо, що сесія не змогла відбутись через недостатню кількість депутатів.

“Загальний склад ради – 42 депутати. На сесії зареєстровано 6 депутатів. Відповідно до статті 46 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» сесія є неповноважною. Сесія не відбулася, «вето» – не подолано”, – зазначив секретар міської ради Володимир Вовкотруб.

Секретар пояснив, що всі чотири рішення мали недоліки і не врахували зауваження управлінь містобудування, архітектури та земельних відносин.

Нагадаємо, що на 61 позачерговій сесії Білоцерківської міської ради 26 вересня ухвалили низку рішень, які стосувалися ліквідації ліцею, оренди житла, діяльності прокуратури, змін у програмі охорони довкілля, матеріального резерву, передачі об’єктів у комунальну власність та заходи і можливості для маломобільних груп.

Читайте: Руслан Кравченко: У Білій Церкві запрацювало відділення реабілітації військових

Фото: фб Білоцерківської міської ради

КиївВлада

Катерина Кононова

Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
Продана обороноздатність: Дмитра Ісаєнка можуть позбавити можливості будуватися на території заводу “Радар”
09:00 У столичному господарському суді наразі вирішується доля ЖК “Stanford” на вул. Предславинській, 35. Ще у березні 2024-го Департамент земельних ресурсів КМДА подав позов…
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п'ять підозр
“Бюджетні розпили” у “Київводфонді”: правоохоронці вручили вже п’ять підозр
09:00 Столичні правоохоронці продовжують слідство за фактом ймовірних розтрати і привласнення бюджетних коштів при будівництві двох артезіанських свердловин та бюветного комплексу в Оболонському та…
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
Нацполіція розслідує розкрадання бюджетних коштів при ремонтах “Київміськсвітлом” мереж зовнішнього освітлення
09:00 Головне управління Нацполіції Києва розслідує факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при проведенні капітальних ремонтів мереж вуличного освітлення на 13 вулицях в…
Banner
QlU7mDx4