Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у серпні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у серпні

Alliance Novobud розповів про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у серпні. За минулий місяць компанія охопила одночасно будівельними роботами  п’ять будмайданчиків, на яких проводилися фасадні, монтажні та оздоблювальні роботи. Наприклад, компанія проінформувала про введення в експлуатацію та одержання поштової адреси будинку № 4 ЖК Madison Gardens, що розташований в Броварах.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у серпні роботи проводилися на території двох будинків та паркінгу. Щодня на майданчику працюють до 72 будівельників.

Так, у будинку №1 влаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів наближаються до фіналу. Тривають роботи з влаштування клінкерної плитки на фасаді та кахлів на балконах. А в будинку №2 влаштування мокрих фасадів виконані на понад 85%, а навісний вентильований фасад на 95%.

Також в обох будинках тривало оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) та проводився комплекс робіт в електрощитових. Монтуються світильники на фасаді (підсвічування). Крім того, на фініші роботи з оздоблення пандусів.

“Виконуються роботи з благоустрою (зона внутрішнього дворика) — влаштування бортів та клумб. Виконуються роботи з благоустрою — влаштування  фігурних елементів мощення. Проводяться роботи з блискавкозахисту, триває пусконалагодження інженерних систем та гідравлічні випробування. Стартувало влаштування оздоблення центрального піддашка”, – розповіли в компанії. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи в чотирьох блоках, залучаючи до робіт щодня від 38 будівельників.

“Блок 1. Проводяться роботи з влаштування покрівлі та монтажу повітропроводів. Блок 2. Триває монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору. Проводяться роботи з монтажу системи вентиляції”, –  додали в пресслужбі. 

У третьому блоці тривають монолітні роботи за прибудовою (дитячий садочок) та монтаж системи вентиляції та покрівлі. А в четвертому – в процесі й монтаж повітропроводів. В обох блоках також тривають роботи з влаштування стін та перегородок. 

У серпні проводили будівельники і загальнобудинкові роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж водопроводу та каналізації. 

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, у серпні проводилися будівельні роботи на території восьми будинків одночасно.

Щодо будинку № 3, то там триває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Укладання зовнішніх інженерних мереж (опалення, водопровід та каналізація) триває. Роботи з влаштування покрівлі виконані на 85%.  А от в четвертому будинку покрівля готова на 65%.

Крім того, у будинках №№ 8, 9, 10 тривали роботи зі зведення стін та перегородок (готовність від 90%) та покрівлі (готовність від 27% до 72%). 

У будинку № 12 тривали активні роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі на рівні 9 поверху. На фінальному етапі – гідроізоляція підземної частини каркаса. Будинки 14 та 16 – завершено програму випробування паль.

Крім того, проводився благоустрій території.  А саме – земляні роботи,  роботи з влаштування зовнішніх інженерних мереж.

“Тривають роботи з влаштування стяжки. Також в процесі оздоблювальні роботи та гідроізоляція й утеплення підземної частини каркаса. Триває монтаж світло-прозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій. Влаштування внутрішніх інженерних мереж (електропостачання, водопостачання та опалення). Відновилися роботи з влаштування покрівлі. Виконується благоустрій території – влаштування бортів, лотків в зоні над паркінгом”, – розповіли в компанії про хід будівництва першого будинку.

Також влаштування внутрішніх інженерних мереж здійснювалося і в будинку №2. Також тут виконували гідроізоляцію та утеплення цоколя, монтаж вікон ПВХ та частково монтаж ліфтового обладнання.

На території ще одного об’єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська,  у серпні тривало влаштування фасаду, каналізації в третьому будинку та був введений в експлуатацію та одержав поштову адресу будинок № 4.

“Монтаж ІТП виконаний на 50%. Влаштування зливової каналізації на фінальній стадії. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування на всіх поверхах будівлі. Проводиться монтаж вентиляційних решіток покрівлі”, – розповіли щодо просування зведення будинку №3. 

Нагадаємо, що у атмосферному житловому комплексі преміум-класу Illinsky House, що розташований у столиці на Подолі, подбали про комфорт мешканців, в тому числі – про достатню кількість паркомісць. На 125 помешкань передбачено 143 паркувальних місця.

Читайте: Введення в експлуатацію клубного будинку Illinsky House заплановане на III-IV квартал цього року, – Андрій Мельник

Фото: пресслужба

КиївВлада

Автор:
Вероника Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачала Згурівка
09:00 У серпні в Згурівці через Prozorro було зроблено замовлень на понад 11 млн гривень. Цей місяць відзначився укладенням двох “довгограючих” угод – на…
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
Кримінальний капремонт: Нацполіція розслідує “оновлення” столичного кінотеатру “Краків”
09:00 Правоохоронці вивчають факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітального ремонту кінотеатру “Краків” у Дніпровському районі столиці. У Нацполіції зазначають, що…
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
З-під окупації – у нове життя: як фермер з Приазов’я відновив свою справу з вирощування часнику на Київщині
13:00 За даними ФАО, понад 150 тис. фермерів безпосередньо постраждали від війни та були змушені мігрувати. У складному становищі найбільше опинилися аграрії, які займалися…
Banner
QlU7mDx4