Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у січні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у січні

Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у січні. У січні компанія одночасно займалася будівництвом п’яти об’єктів як на території столиці, так і на Київщині. Зокрема, у січні компанія успішно ввела в експлуатацію та одержала поштову адресу для будинку № 3 Madison Gardens, що розташований в Броварах.


Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 


Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у січні будинки 1 та 2 підготовлені до здачі.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 щодня на майданчику працюють від 20 до 26 будівельників. Підрядник проводив роботи одночасно в чотирьох блоках.

“У першому блоці тривають роботи з влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. У другому блоці – монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers на фасаді з внутрішнього двору, також змонтовані ПВХ конструкції. У третьому блоці тривають роботи з влаштування стін та перегородок та монтажу покрівлі. У четвертому блоці завершено монтаж ліфтового обладнання та завезене ліфтове обладнання для інших блоків”, – йдеться у дописі. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм


На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, проводилися будроботи на території дев’яти об’єктів. 


Зокрема, у будинку № 3 на фініші триває монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ на різних секціях, як і облаштування покрівлі. Стартували роботи з влаштування фасадів та на 20% виконані електромонтажні роботи. 


А ось у будинку № 4 монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ готовий на 25%, а в ‘10 – ведеться підготовка до встановлення. А в будинку №5 завершено влаштування пальового поля, а у будинку №8 – на фініші зведення стін та перегородок. Також завершується облаштування покрівлі в 9 будинку (95%). Крім того, у будинку № 12 на 65% готовий монолітний каркас будівлі, а роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 25%. У 14 та 16 будинках компанія завершила програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах, будинку 1 та 2, де компанія відновила вже значну кількість будівельних робіт. 


“Тривають оздоблювальні роботи (фарбування стін та стель) місць загального користування та технічних приміщень. Виконуються й роботи з гідроізоляції та утеплення підземної частини каркаса. Завершено монтаж світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій. Тривають роботи з влаштування покрівлі”, –  розповіли в компанії про хід будівництва першого будинку. 


Також у будинку №1 відновилися роботи з влаштування фасаду, триває влаштування промислової підлоги паркінгу та проводяться підготовчі роботи до влаштування пандусів. А в будинку №2 вже відновилися роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж та електромонтажні роботи. Проводяться оздоблювальні роботи місць загального користування. 

Також у компанії повідомили про введення в експлуатацію та одержання поштової адреси будинку № 3 Madison Gardens, що розташований  в Броварах по вул. Київська. Наразі триває видача ключів власникам квартир.


Нагадаємо, Девелопер Alliance Novobud повідомив, що будинку №3 житлового комплексу Madison Gardens присвоєно поштову адресу. Так, будинок розташований у місті Броварах по провулку Сокура Івана, 1.


Читайте: В Alliance Novobud уклали першу угоду за програмою “єВідновлення”


Фото: пресслужба компанії


КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4