Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у травні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у травні

Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках у травні. На будмайданчиках п’яти об’єктів динаміка будівництва набирає обертів. А два будинки ЖК Krona Park II були введенні в експлуатацію та одержали поштові адреси.

Про це, як передає KВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у травні тривали роботи на території двох будинків включно із паркінгом. Щодня на майданчику працюють від 75 до 101 будівельника.

Так, у будинку №1 роботи з влаштування навісного вентильованого та мокрого фасадів наближаються до завершення, як і оздоблення місць загального користування. Виконуються роботи з клінкерної плитки на фасаді. Системи опалення, водопостачання, електропостачання та слабострумні мережі практично завершені. Триває монтаж світильників. Змонтовані – HPL панелі, металоконструкції головного піддашка. Частково завезені металоконструкції дизайнерського огородження сходових клітин і стартують роботи з їхнього монтажу. 

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

А от у будинку 2 роботи з влаштування мокрих фасадів та їхнього освітлення тривають, на 45% влаштовано навісний вентильований фасад. Триває встановлення світильників фасадного підсвічування.

“Роботи з встановлення систем опалення й водопроводу, електропостачання практично завершені. Тривають роботи з оздоблення місць загального користування (сходові клітини, коридори, холи) – готовність 75%. Ведеться монтаж HPL панелей. Виконується оздоблення вхідної групи та стійки рецепції”, – йдеться у повідомленні. 

Продовжуються роботи з оздоблення паркінгу та місць загального користування (95%), влаштування підлоги паркінгу. Виконано бетонування та шліфування підлоги. Підготовчі роботи під подальше нанесення топінгових покриттів та розмітки паркінгу.

Зауважують в компанії, що стартували і  роботи з внутрішнього благоустрою території та озеленення. Виконується оздоблення та інженерія технічних приміщень сервісної компанії.

У травні на будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи одночасно в двох блоках декількох секцій. Тут на майданчику працюють від 27 до 32 будівельників, і як зауважують в компанії – динаміка будівництва набирає обертів.

У секції №2 та №3 другого блоку компанія триває влаштування фасаду СПОК алюміній (72%). Активно встановлюється ліфтове обладнання та ривають земляні роботи та організація тимчасових проїздів на майданчик.

А в секції №4 третього блоку йде гідроізоляція підземної частини каркаса і частина робіт вздовж БЦ “Торонто” завершена. Як і влаштування металоконструкцій “Корона”.

Тож наразі вже проводяться монолітні роботи — влаштування парапетів покрівлі, по прибудові (нижні поверхи).

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, проводилися будроботи на території восьми об’єктів. адже будинки 6 та 7 вже введенні в експлуатацію та отримали поштові адреси.

Так, у будинку № 3 триває прокладання загальнобудинкової внутрішньої електричної мережі, № 4 – роботи зі зведення стін та перегородок (95%), а в будинках 8, 9, 10 на понад половину зведено стіни та перегородки.

Також на території будиноку № 12 тривають активні роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі та гідроізоляція підземної частини каркаса. А в №14 та № 16 –

виконане бетонування кущів паль для проведення комплексного випробування.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола тривали роботи із влаштування покрівлі та фасадів у двох будинках (№1 та №2).  Наразі на території ЖК проводиться і планування території внутрішнього двору – виконуються підготовчі роботи.

Крім того, у першому будинку триває монтаж клінкерної плитки, влаштування стяжки та бетонування плити паркінгу. У процесі – оздоблювальні роботи та монтаж технічних дверей. А в другому будинку влаштовували інженерні мережі, підпірні стіни вхідних груп та встановлювали  секції огородження балконів і мансардні вікна.

Ще на території одного об’єкта в Броварах, Madison Gardens по вул. Київська, будівельники здійснювали роботи на території двох об’єкта та паркінгу. Так, у будинку №3 та № 4 проводилися роботи із монтажу пожежного водопроводу та оздоблення місць загального користування. 

Крім того, у першому будинку триває влаштування фасаду та завершене влаштування стяжок холодних переходів, а влаштування стяжки 1-го поверху виконане на 50%. Монтаж квартирних дверей виконаний на 60%.  А в четвертому будинку завершене влаштування перегородок з газоблоку 6-го поверху, а монтаж ІТП виконаний на 50%. 

На території паркінгу проводився монтаж металоконструкцій (80%), а готовність благоустрою вже складає 80%.

Нагадаємо, що 29 травня відбулася галузева зустріч представників будівельних компаній Києва та області, організована URE Club. На заході представили результати дослідження основних трендів ринку нерухомості. У рамках презентації говорили про перспективи ринку нерухомості та зростання попиту.

Читайте: Швидке повернення девелоперів на будмайданчики забезпечило успішні продажі квартир, – Ірина Міхальова

Фото: прес-служба

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4