Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у квітні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у квітні

Alliance Novobud відзвітував про динаміку будівництва на всіх своїх майданчиках у квітня. На своїх об’єктах ЖК Montreal House, Krona Park II, ЖК “Лавандовий” компанія у квітні загалом займалася монтажем вікон та покрівель, а ще – алюмінієвих конструкцій, залізобетонних та монолітних каркасів. 

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, будинки 1 та 2 підготовлені до здачі в експлуатацію.

“Споруди підготовлені до здачі в експлуатацію. Проводяться роботи з благоустрою прибудинкової території, триває підготовка до встановлення малих архітектурних форм. На території патіо висаджують дерева та кущі”, – йдеться у дописі.   

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83, щодня на майданчику працюють від 22 до 29 будівельників.

Так, у блоках 1 та 2 триває влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. Крім того, у блоці №1 фіналізується монтаж ліфтового обладнання.

У 3 блоці також на фініші влаштування покрівлі (95%) та внутрішньобудинкової дощової каналізації К2 (90%), як і в 4 блоці (95%).

Завершені практично і монолітні роботи з влаштування каркаса на території паркінгу.

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

“Будинок 3: на фініші монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. Роботи з влаштування фасадів: секція 3.1 виконані на 5%, секція 3,2 – на 30%. Електромонтажні роботи виконані на 50%. Тривають монолітні роботи (спуски у підвал, ґанки тощо). Роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення виконані на 25%”, – розповіли  у пресслужбі.   

У 4 та 9 будинках завершується монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ, а у 8 будинку – стартували ці роботи, в 10 будинку на рівні 55% готовності. У 5 будинку триває  влаштування залізобетонного каркаса (рівень першого поверху). 

Також у 9 будинку відновили роботи з влаштування покрівлі. На 85% виконано роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі 12 будинку, зі зведення стін та перегородок –  на майже 50%. Будинки 14 та 16 — завершена програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах. 

На території 1 будинку завершуються оздоблювальні роботи місць загального користування та технічних приміщень, підземного паркінгу та його освітлення. 

“Гідроізоляція та утеплення цоколя виконана на 95%. Влаштування гідроізоляції балконів виконана на 50%, крапельники балконів влаштовані на 70%. Блискавкозахист виконаний на 95%. Підключення електрощитових виконане на 95%. Провели випробування трубопроводів. Монтаж лічильників виконаний на 70%. Змонтовані одні (з трьох) протипожежні ворота. Тривають роботи з влаштування благоустрою прибудинкової території”, – розповіли в компанії.  

У 2 будинку компанія завершує гідроізоляцію та утеплення цоколя виконані, освітлення горища. Компанія займалася фасадними робота внутрішньої сторони двору, внутрішніми інженерними мережами та електромонтажними роботами.

“Проводяться оздоблювальні роботи місць загального користування — влаштування плитки виконане на 80%, оздоблення фактурним фарбуванням теж виконане на 80%. Продовжуються роботи з влаштування стяжки (90%) та зовнішніх інженерних мереж. Монтаж перил виконаний на 50%. Монтаж рам алюмінієвих конструкцій виконаний на 30%. Влаштування стяжки на фінішній прямій, а влаштування підлоги підвалу виконане на 30%” – резюмували  в компанії.

Нагадаємо, що у 2024 році спостерігатиметься активний попит і пропозиція на ринку новобудов, зокрема в Київській області. Так, будівельна компанія Alliance Novobud, наприклад, планує розширити свою діяльність, зосереджуючись на будівництві житлових комплексів у Броварах. Також девелопер продовжує розвивати проєкти, які вже знаходяться на стадії будівництва — комплекси “Лавандовий” та Krona Park II.

Читайте: У Madison Gardens озеленили комплекс у рамках традиційної “Екотолоки”

КиївВлада

Вероніка Злацька

 

Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4