Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у липні

Девелопер Alliance Novobud прозвітував про хід будівництва у липні

Alliance Novobud відзвітував щодо ходу будівництва на всіх своїх майданчиках у липні. Будівельна компанія активно продовжувала будівництво своїх чотирьох об’єктів у Києві та Броварах. Зокрема, у ЖК “Лавандовий”, що будується в Броварах,  компанія ввела в експлуатацію будинок №1, якому вже присвоєна адреса.  Також на фінішну пряму для введення в експлуатацію вийшов і другий будинок комплексу. 

На правах реклами

Про це, як передає КВ, повідомили у пресслужбі компанії.

Повідомляється, що в ЖК Illinsky House, що розташований у Києві по вулиці Набережно-Хрещатицька, 21, у липні будинки 1 та 2 були введені в експлуатацію.

На будмайданчику Montreal House, що розташований в Києві по вул. Велика Васильківська, 102 (літера “У”)/вул. Антоновича, 83 підрядник проводив роботи одночасно в трьох блоках.

У 1 та 2 блоках Блок 1: тривають роботи з влаштування світлопрозорих огороджувальних алюмінієвих конструкцій Reynaers. А у 3 блоці монтаж покрівлі досяг готовності в понад 98%.

Щодо загальнобудинкових робіт, то щодня на майданчику працюють до 14 будівельників. Роботи з монтажу котельні на фінішній прямій (98%).

На території Krona Park II, що будується на Київщині за адресою: місто Бровари, вул. Симоненка Василя, 32, продовжилися роботи на території дев’яти об’єктів. 

“Будинок 3: на фінішній прямій монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ та влаштування покрівлі. Роботи з влаштування фасадів: секція 3.1 виконані на 30%, секція 3.2 – на 34%. Електромонтажні роботи виконані на 75%. Роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення виконані на 68%. Слабострумні мережі влаштовані на понад 14%. Монтаж ліфтового обладнання виконаний на 28%. Роботи з гідроізоляції балконів виконані на 70%. Влаштування стяжки підлоги готове на 20%”, – йдеться у повідомленні. 

У 4 та 9 будинках на фініші монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ. 

Також у 4 будинку на 67% виконані роботи з влаштування внутрішніх інженерних мереж водопостачання, каналізації та опалення. Влаштування фасадів виконане на понад 76%, а електромонтажні – на 35%. Продовжується влаштування покрівлі, гідроізоляції балконів, стяжки підлоги та монтаж ліфтового обладнання.    

У 5 будинку тривають роботи з влаштування залізобетонного каркаса (27%), у 8-му – монтаж світлопрозорих огороджувальних конструкцій ПВХ та влаштування покрівлі, а у 9-му – з влаштування фасадів виконані на 32%.

“Будинок 10: проводиться монтаж конструкцій ПВХ (металопластикових вікон). Готовність понад 67%. Роботи з влаштування покрівлі на фінішній прямій. Готовність 87%. Будинок 12 – тривають роботи з влаштування монолітного каркаса будівлі — готовність 95%. Роботи зі зведення стін та перегородок виконані на 80%”, – розповіли  в компанії. 

Будинки 14 та 16 — завершена програма випробування паль.

У ЖК “Лавандовий”, що також будується в Броварах по вул. В. Чорновола будівельники працювали на двох об’єктах. І будинок №1 компанія ввела в експлуатацію і йому вже присвоєна адреса.  

У 2 будинку триває монтаж електрощитової виконаний на 95%, роботи з освітлення місць загального користування завершені. Фасадні роботи з внутрішньої сторони двору виконані на 95%. Проводяться оздоблювальні роботи місць загального користування — влаштування плитки виконане на 98%. Монтаж радіаторів та гребінок завершений. Благоустрій прибудинкової території виконаний на 23%.

І як зауважили в компанії, будинок виходить на фінішну пряму для введення в експлуатацію.

Нагадаємо, що будинку №1 житлового комплексу «Лавандовий», що був нещодавно введений в експлуатацію в Броварах, присвоїли поштову адресу.

Читайте: Alliance Novobud одержав сертифікат про прийняття в експлуатацію клубного будинку Illinsky House

Фото: прес-служба

КиївВлада

Вероніка Злацька

 

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4