Девелопер KAN звітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у березні

Девелопер KAN звітував про хід будівництва ЖК “Файна Таун” у березні

Столичний девелопер KAN прозвітував про динаміку будівництва ЖК “Файна Таун” у Шевченківському районі Києва. У березні компанія готувалася до підписання договорів купівлі-продажу трьох будинків дев’ятої черги. А також здійснювала монолітно-каркасні та кам’яні роботи ще на території 37 будинку дев’ятої черги та 38 будинку 10 черги.

на правах реклами

Про це KВ дізналася з повідомлення пабліку KAN Development у Facebook.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

“Разом із розквітанням природи, команда ЖК Файна Таун влилася у новий виток робіт, змагаючись із часом, щоб втілити мрії майбутніх мешканців у реальність. Що було зроблено на будівництві ЖК ”Файна Таун” у березні ми описали у короткому дайжесті”, – йдеться у дописі.. 

Зокрема, компанія вже завершує показ квартири в будинках 34, 35, 36 дев’ятої черги за технічним станом і готується до підписання договорів купівлі-продажу.

 Крім того, на 75% виконані внутрішні інженерні мережі, а роботи з оздоблення місць загального користування йдуть за планом: укладена плитка на всіх, крім перших поверхів у місцях загального користування.

“Фасадні роботи станом на сьогодні завершені на 60% загалом на 80% закінчено утеплення фасаду будинку мінеральною ватою. Змонтовані 70% риштування та розпочато оздоблення вен фасаду останнього поверху даного будинку, що вирізняється своїм унікальним архітектурним замислом та стане справжньою прикрасою в кольорі бромованого алюмінію”, – зауважили у пресслужбі. 

На території 38 будинку 10 черги компанія завершила спорудження монолітного залізобетонного каркаса та віконні конструкції, на 95% – кам’яні роботи 

“Розпочали влаштування стяжок та оздоблення місць загального користування.

Пришвидшеними темпами виконуємо покрівельні роботи. Статус виконання 50%. Перша секція вже готова. Дві інші – влаштована покрівельна мембрана. Вже у квітні завішуємо перші будівельні колиски та починаємо роботи по фасаду”, – додали в компанії.

У 39 будинку також на 85% завершено монолітний залізобетонний каркас, виконано 14 з 16 поверхів будинку. Статус кам’яних робіт – 60%. У квітні компанія має розпочати монтаж віконних блоків.

Нагадаємо, що будівельна компанія KAN повідомила про завершення будівництва Архітектурно-інженерного колегіуму А+ у ЖК “Файна Таун”, відкриття якого очікується вже у вересні 2024 року. Наразі триває набір вихованців у дитячий садочок, а реєстрація до школи – в самому розпалі.

Читайте: KAN показала як виглядає ЖК “Файна Таун” у ракурсі плівкового мистецтва

Фото: Facebook

КиївВлада

Автор:
Вероніка Злацька
Рекомендуємо до перегляду
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
Витрачені в 2023 році на ремонт столичних парків “Орлятко” і “Юність” гроші могли бути розкрадені
09:00 Нацполіція вивчає факти можливих розтрати і привласнення бюджетних коштів при здійсненні капітальних ремонтів та реконструкцій парків “Юність” та “Орлятко” у Солом’янському районі Києва.…
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Banner
QlU7mDx4