Деякі громади Броварського району визначилися із формою навчання дітей

Деякі громади Броварського району визначилися із формою навчання дітей

Шість із восьми громад Броварського району визначилися з формою навчання учнів у новому навчальному році, що стартує 1 вересня. 

Про це, як стало відомо KВ, повідомило видання “Трибуна-Бровари”.

Підписуйтесь на “КиївВладу”
 

11 серпня в Броварській РВА відбулося позачергове засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій (ТЕБ та НС).

В ході засідання члени комісії заслухали звіти керівників та заступників громад району щодо стану готовності укриттів у закладах освіти.

“Комісія з перевірки захисних споруд цивільного захисту закладів освіти територіальних громад Броварського району щодо готовності їх використання за призначенням, завершила попередній огляд тимчасових укриттів у школах і дитсадках району. Навчальним закладам комісія надала рекомендації для усунення недоліків. А вони є фактично в кожній школі і дитсадку”, – пише “Трибуна-Бровари”.

Слідкуйте за “КиївВладою” в Телеграм

Також начальниця відділу освіти, молоді та спорту Броварської РВА Ольга Білановська розповіла які громади вже готові розпочати навчання і якою буде форма навчання в громадах. 

“Станом на сьогодні, три громади готові розпочати навчання на 80% – Калитянська, Згурівська і Березанська. І це – найкращі показники. Щодо форми навчання, то в п’яти громадах буде змішана форма – очно-дистанційна. Броварська і Баришівська громади ще визначаються – триває опитування батьків. А одна з громад планує очне навчання”, – повідомила Ольга Білановська. 

І додала, що за заявами продовжується обстеження приватних навчальних закладів.

“Повторний, кінцевий огляд навчальних закладів, за результатами якого і рекомендуватимуть чи ні розпочинати навчання очно з 1 вересня, триватиме з 16 до 24 серпня”, – відмітила вона.

Нагадаємо, директорка Департаменту освіти і науки Київської міськдержадміністрації (КМДА) Олена Фіданян повідомила, що цьогоріч батьки зможуть самі обрати для своїх дітей будь-яку форму навчання у закладах освіти і за потреби змінити форму навчання протягом навчального року.

Читайте також: З фасаду КНУ ім. Шевченка зняли меморіальну дошку російському письменнику Булгакову

Фото: dailylviv.com

КиївВлада

Автор:
Владислава Олійник
Поділитися
Поділитися
Поділитися
Рекомендуємо до перегляду
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
Київ виділив 10 млн гривень громадам області (на що пішли гроші)
16:00 Цьогоріч дві громади Київщини – Козинська селищна та Феодосіївська сільська – вчергове отримали зі столичного бюджету по 5 млн гривень в якості компенсації…
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
Справи насущні: скільки та на що у червні 2024-го витрачало Рокитне
09:00 Протягом червня 2024 року Рокитне Білоцерківського району Київщини здійснило публічних закупівель на 2,33 млн гривень. Найбільшою покупкою селища став модульний будинок, де цілодобово…
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
Нацполіція хоче припинити “бездозвільну” житлову забудову “КСМ-Груп” на столичному Академмістечку
09:00 Правоохоронці розслідують факти порушень законодавства при будівництві житлових будинків на більш ніж 6,9 га землі столичного Академмістечка. Мова йде про забудову на земельних…
Banner
QlU7mDx4