DIM оприлюднив перелік спецпропозицій у своїх житлових комплексах

DIM оприлюднив перелік спецпропозицій у своїх житлових комплексах

Група компаній DIM підготувала спеціальні пропозиції нерухомості для киян за серпень. Такі можливості діють у клубному домі OLEGIV Podil, в А136 Highlight Tower, в еко-комплексі Park Lake City, у комплексі Метрополіс та в еко-місті LUCKY LAND.

на правах реклами

Про це КВ дізналася з повідомлення пабліку DIM у Facebook.

Так, у клубному домі OLEGIV Podil пропонують нову колекцію квартир з терасами, невисоку поверховість і кращі краєвиди Подолу. Серед переваг також виділяють найбільший у Києві експлуатований дах, який стане чудовим місцем для відпочинку.

До того ж, в OLEGIV Podil є можливість отримати лімітовану розстрочку до 60 місяців. Перший внесок становить 20% від повної вартості. За словами DIM, будинок буде повністю готовим у 2025 році. 

В А136 Highlight Tower киянам пропонують квартири преміум-класу. Готовність будинку — 2025 рік. Водночас діє програма фінансової гарантії — компанія сплачує кошти покупцю, якщо не добудовує будинок вчасно.

Серед спецпропозицій в еко-комплексі Park Lake City — паркінг з видом на водойму при покупці квартири бізнес-класу. Також в еко-комплексі є власна пляжна зона, видові квартири бізнес-класу та променадна алея вздовж берега. Придбати житло в Park Lake City можна в розстрочку на 36 місяців під 0%. 

У комплексі Метрополіс діє розстрочка до 48 місяців. Площа квартири в новобудові варіюється від 28 м² до 101 м². Перший внесок становить від 20%. Таким чином, перший внесок за квартиру-студію сягатиме від 9 700$, за однокімнатну — від 12 100$, за двокімнатну — від 16 750$. Також у Метрополіс є пропозиція для військових, згідно з якою при купівлі квартири — базовий ремонт у подарунок. Для всіх охочих є можливість взяти іпотеку на 9 років без комісій та лімітів. Середня повна вартість квартири-студії (36 м²) від 48 950$, двокімнатної (54 м2) — від 71 200$. 

В еко-місті LUCKY LAND пропонують квартири з газовим опаленням, в яких навіть під час відключень електроенергії буде тепло. Вартість за двокімнатну квартиру 47 м² становить 63 900$, 49 м² — 67 480$, а 53 м² — 71 940$. Також у комплексі діють державні програми єОселя та єВідновлення. Перший внесок за квартиру під єОселя за однокімнатну сягатиме від 12 400$, за двокімнатну — від 19 700$. Окрім цього, є можливість поділити одну квартиру на дві. Вартість такої складатиме від 1 270$ за м², а її планування — від 99 м². 

Фото: DIM у Facebook

КиївВлада

Дарина Полішевська

Рекомендуємо до перегляду
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
Справи насущні: скільки та на що у серпні 2024-го витрачав Іванків
09:00 У серпні поточного року бюджетні замовники селища Іванків Вишгородського району зробили замовлень майже на 2,7 млн гривень. Майже чверть цих грошей “пішла” на…
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
Гроші в нікуди та сумнівні демонтажі: аудитори перевірили, як в КМДА контролюють благоустрій
09:00 Аудитори Київської міськдержадміністрації (КМДА) нещодавно завершили перевірку діяльності Департаменту територіального контролю КМДА (раніше – Департамент міського благоустрою) і КП “Київблагоустрій за період 2021-2023…
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
Київщина придбала майже дві сотні шкільних автобусів, але чому потреба в них постійно зберігається
09:00 В рамках підготовки до нового навчального року освітній департамент Київської області придбав 41 шкільний автобус за понад 141 млн гривень. Ці кошти зібрали…
Banner
QlU7mDx4