Діти пільгових категорій з Броварів відвідали Польщу

Діти пільгових категорій з Броварів відвідали Польщу

Тридцять дітей Броварської громади пільгових категорій відвідала місто Ґродзиськ-Великопольський у Польщі. А семе – діти учасників бойових дій, членів сімей загиблих Захисників України та багатодітних родин. Поїздка, організована за підтримки місцевої влади, включала екскурсії до історико-культурних пам’яток міст країни. Діти активно брали участь у культурних заходах, майстер-класах, художніх воркшопах та Словацькому мініпівмарафоні з бігу, що дозволило їм глибше ознайомитися з польськими традиціями та культурою.

Про це КВ дізналася із повідомлення Броварської міської ради.

“14-24 червня 2024 року група у складі 30 дітей Броварської громади пільгових категорій, а саме: діти учасників бойових дій, членів сімей загиблих Захисників України, з багатодітних родин у супроводі трьох дорослих осіб відвідали місто Ґродзиськ-Великопольський Республіки Польща”, – йдеться у повідомленні.

У міській раді розповіли, що упродовж поїздки броварчани одержали неймовірну кількість позитивних емоцій, знайшли нових друзів, оглянули відомі історико-культурні пам’ятки міст Ґродзиськ, Вольштин, Познань та Новий Томишль.

“Діти познайомилися з польською культурою та традиціями, обмінялися досвідом, взяли активну участь у Словацькому мініпівмарафоні з бігу, кулінарних майстер-класах, художніх воркшопах, танцювальних, театральних та інших інтеграційних заходах. Мешканці Броварської громади повернулися додому з незабутніми враженнями, які залишаться в дитячих серцях назавжди!”, – говорять у раді. 

Міська рада висловила слова подяки адміністрації та жителям Ґродзиського повіту за непохитну підтримку та стійку солідарність з Україною.

“Продовжуємо й надалі будувати міцні мости довіри та дружні зв’язки в усіх сферах життя!”, – додали в громаді. 

Нагадаємо, що вихованці Палацу творчості дітей та юнацтва Броварської громади досягли успіху на міжнародному конкурсі GENIUS Olympiad у США. Дар’я Черкас здобула Гран-прі у категорії “Музика”, а Михайло Бех виборов бронзову нагороду в категорії “Креативне письмо”. Захід проходив у Рочестерському технологічному інституті, що в Нью-Йорку. Українська делегація з-понад 67 країн-учасниць здобула 46 нагород: Гран-прі, 10 золотих, 15 срібних та 9 бронзових медалей, а ще – 11 почесних відзнак.

Читайте: Благодійний забіг у Броварах зібрав 170 тисяч гривень для бійців “АЗОВ”

Фото: Facebook Сапожко

КиївВлада

Інна Міхно

Рекомендуємо до перегляду
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
“Київтеплоенерго” закупило 15 австрійських міні-ТЕЦ на рекордні 1,12 млрд гривень
09:00 КП “Київтеплоенерго” на 1,12 млрд гривень замовило півтора десятки когенераційних установок для виробництва тепла та електрики. Для такого обладнання ця вартість закупівлі є…
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
НАБУ в курсі: Вишневе заплатить 290 млн гривень фірмі соратника Кличка
16:00 У Вишневому не на жарт вирішили зайнятися безпекою школярів – за 291 млн гривень замовлено будівництво укриттів у міській школі №1 та ліцеї…
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
Без покарання: суд закрив “прострочену” справу щодо мільйонних збитків при реконструкції київського зоопарку
12:00 Нещодавно суд закрив одну зі справ щодо “бюджетних розпилів” при здійсненні реконструкції київського зоопарку у зв’язку із закінченням строків давності та звільнив обвинувачену…
Banner
QlU7mDx4